Ter nagedachtenis aan Bart van den Bosch

0
851

Zo plotseling bereikte ons het trieste nieuws over het overlijden van Bart van den Bosch. Zijn overlijden op 16 oktober 2019 heeft ons diep geraakt.

Bart was al jaren een vast gezicht bij Seats2Meet. Nagenoeg bij iedereen bekend als de expert op het gebied van WordPress en zonnepanelen, die menigeen binnen en buiten S2M van advies voorzag.

Maar Bart was veel meer. Wij hebben hem leren kennen als een leuke, actieve, goedlachse man, die wilde verbinden, die met enthousiasme activiteiten organiseerde, zoals de borrel en de filmavonden.

De laatste tijd zagen wij Bart veranderen. Van de humorvolle, sportieve man veranderde hij in iemand die zich steeds vaker leek af te zonderen. Voor Bart was het leven steeds meer een uitdaging. Elke dag weer. Zijn naasten maakten zich al langer zorgen en met hulpverleners gingen zij samen met Bart de strijd aan.

Die strijd werd verloren. Op 16 oktober 2019 nam Bart de laatste beslissing van zijn leven door eruit te stappen. Voor de familie en andere naasten is dit verlies ondraaglijk. Wij wensen hen veel sterkte toe.

Bart blijft in onze herinnering als een fijn mens.

De uitvaart heeft in besloten kring plaatsgevonden. Vanaf dinsdag zal er bij S2M een plek worden ingericht, ter nagedachtenis aan Bart.

 

Team S2M en Bauke, Isaac, David, Marjolein