Coworking Month – Personal Branding

Alex Malone - Hoe creëer je een sterke branding?

0
54

In de maand november: de Coworking Month november! Kom op 4, 11, 18 en 25 november naar de coworking dagen van Meetings in the Sun in samenwerking met Seats2meet.com Utrecht CS! Iedere maandag in november weer een nieuwe interessante spreker. Ben jij erbij? Iedere week voorafgaand een ‘sneak preview’ over de spreker van de week erna.

Deze week: Alex Malone – Hoe creëer je een sterke branding?

Er zijn 4,9 miljoen Nederlandse gebruikers op Instagram en daarvan zijn er 2,9 miljoen gebruikers dagelijks online. Om je heen zie je dat ondernemers social media inzetten voor hun bedrijfsdoelstellingen, maar jij vraagt je af: waarom zou ik mijn persoonlijke en zakelijke leven online delen? Tijdens deze workshop geeft Alex duidelijk antwoord op de vraag waarom je dit niet je hele leven hoeft te delen en dat je je branding juist kan inzetten als een hele sterke tool om je bedrijf of je persoonlijke leven een boost te geven. Hierbij de belangrijkste redenen om te investeren in een sterke Personal Branding strategie:

 1. Onderscheid je als professional – Jij bent uniek! Laat dat zien!
  Kom erachter wat jou speciaal maakt als professional en als persoon en vertaal dat door in jouw content om je te onderscheiden van de rest.
 2. Word herinnerd
  Het helpt bij een top-of-mind positie. Daarbij regelmatig vertellen wat je kunt en wat je doet voor klanten. Op die manier zorg je voor bepaalde associaties die mensen bij jou hebben.
 3. Acquisitie
  Mensen kunnen je alleen betrekken bij projecten en klussen, als ze weten wat je doet.
 4. Maak connecties op basis van persoonlijkheid
  Als je consequent gaat delen over wat je interessant vindt, dan zal je merken dat je connecties aangaat met anderen die dezelfde interesses hebben.
 5. Instagram = netwerken
  Instagram is een prachtig middel om relevante connecties te maken.
 6. Fake it till you make it!
  Wanneer jij graag iets wilt, laat dit dan ook zien. Deel jouw ervaringen, deel jouw inhoud en deel de ervaringen die anderen met jou hebben over dit onderwerp.

Al overtuigd over waarom een sterke Personal Branding jou gaat helpen met online zichtbaarheid, nieuwe klanten, een waardevol netwerk en het uitbreiden van je werkzaamheden? Dan wil je vast ook weten HOE je dit doet?

Kom op 4 november om 15:00u bij S2M030 voor de workshop van Alex Malone – Meld je hier aan!