WORK & LEARN for Students

Wij leren je alles over het (online) faciliteren van zakelijke ontmoetingen. Ruil je suffe bijbaan in en kom in het Seats2meet International team! Wil jij ons ook ontmoeten? Stuur dan een enthousiast bericht via onderstaande knop.

Work & Learn for Students is je ideale bijbaan voor naast je studie!

Voor wie?

Je voelt je helemaal thuis bij: flexwerken, (nieuwe) ontmoetingen, digital nomads, een internationaal netwerk, online marketing, hospitality, tech, start-ups, ondernemende geesten, mensen verbinden, skills uitbreiden, een leven lang leren, samenwerken, freelancen en je bent nieuwsgierig naar nieuwe trends over (flex)werken en ontmoeten.

Wat?

Je werkt +/- 8 uur per week in het S2M team, naast je studie. Je werkt en wordt opgeleid tot top expert in het Seats2meet concept en online marketing. Je werkt continu samen in een team en krijgt je eigen domein om S2M nog succesvoller te maken. Je krijgt doorlopend begeleiding en coaching van onze experts.

Hoe?

Samen. Ons team is inclusief, enthousiast en houdt van knallen en samenwerken. We werken in meeting ruimtes op Seats2meet locaties en maar ook online/hybride. Maar net hoe het prettig is voor jou.

En jij?

Je wordt er blij van om mee te werken aan het ontwikkelen en uitbreiden van ons concept. Je durft te vragen, te vallen, opstaan en weer doorgaan. Je krijgt veel vrijheid, maar we verwachten ook veel van je. Wat je leert breng je meteen in de praktijk. De kennis en ervaring die je op doet zullen gegarandeerd bijdragen aan jouw succes in de toekomst.

Wat?

Je gaat parttime aan de slag in ons service- of keukenteam, waarvoor je een maandsalaris ontvangt. Daarnaast krijg je inspirerende, praktische trainingen en persoonlijke coaching die je verder helpen. Zo voer jij je werk in het team steeds beter uit en krijg je nieuwe inzichten op de koop toe!

Anne

Door het Work & Learn programma kan ik verschillende werkzaamheden uitproberen. Om er zo achter te komen, waar mijn interesses liggen.

Robin

Ik krijg de kans om verder te groeien, zowel zakelijk als prive.

Tessa

Persoonlijk leer ik het meest door met mensen in gesprek te gaan. Door de onverwachte ontmoetingen hier, leer ik constant nieuwe dingen.

Wat is Seats2meet?

Seats2meet.com (S2M) is een zakelijk ontmoetingsconcept met meer dan 200 locaties wereldwijd, waarbij we onverwachte relevante ontmoetingen (serendipity) faciliteren. Je boekt een meetingspace voor je meeting of een workspace om op een van onze locaties te werken. Wij hanteren open-coworking. Dit betekent coworking in ruil voor sociaal kapitaal. Een moeilijk woord voor netwerken, en kennis delen. Geen geld betalen dus voor die werkplek, maar actief netwerken. Op deze manier zijn onze locaties extra interessant en staat ontmoeten centraal. Met onze slimme technology ontvang je interessante matches voor (nieuwe) inzichten, samenwerkingen en deel je gemakkelijk kennis met elkaar. Onze kernwaarden zijn Connect, Collaborate Grow.

Irene

Een mooie kans om verder te groeien naar het leven dat ik het liefste wil leiden.

Rojina

I first worked to learn and then learned to work. An experience that brought the best, both in and out of me.

Ben

De waarde van hospitality heb ik bij Seats2meet geleerd.

Het programma

Praktijk 🏡 Werken in het Seats2meet International team (online marketing en sales) | Visie 💡 Leer over de visie en het concept (kennisdelen & ontmoetingen faciliteren) van Seats2meet | Events 🎤 Neem deel aan events en help met organiseren | Persoonlijke groei 🚀 Door persoonlijke én team coaching krijg je meer inzicht in jouw talenten | Workshops 👩🏽‍🍳 Volg en kies zelf workshops die passen bij jouw ontwikkeling en wensen | Teammeetings en talent gesprekken ✌🏽 Feedback sessies om elkaar beter te leren kennen, in korte tijd te leren en samen te evalueren.

Kom je bij ons in het team?

Stuur een bericht en laat ons verrassen!

Translate »