Drie redenen waarom Work&Learn het geheime wapen is voor young professionals

Je zit vol goede plannen en ideeën, maar je weet niet hoe je moet beginnen. Hoe vertaal je al die energie naar een baan en een functie? Het goede nieuws is, bij Seats2meet denken we niet in functies, maar in wisselende rollen. Wie het Work&learn programma volgt zit in een rollercoaster van ontwikkeling. Je probeert, je traint, je werkt samen en je komt jezelf tegen. Hierdoor groei je niet alleen als young professional maar ook als individu.

Voor alle medewerkers is de invulling van het Work&learn programma verschillend. De basis bestaat uit gezamenlijke trainingen om onze dagelijkse werkzaamheden zo goed mogelijk te doen en om als team goed samen te werken. Daarnaast heeft iedereen binnen het programma de kans op zoek te gaan naar mogelijkheden om zichzelf te ontwikkelen. Dit kan door trainingen te volgen die je persoonlijk verrijken. Maar ook door binnen het team verantwoordelijkheid te pakken voor bepaalde werkzaamheden en rollen.

Anne Willemsen – Een startup en lekker koken
Dankzij Seats2meet heb ik de stap kunnen en durven te zetten naar het opstarten van mijn eigen bedrijf – Kinderfeestjes op een unieke locatie. Ik ontmoet relevante contacten op de locatie die mij hierin verder helpen. Werken bij Seats2meet geeft mij de mogelijkheid mij te ontwikkelen op verschillende vlakken, zo werk ik deeltijd in de keuken en volg ik een training die mij helpt mijn ideeën voor mijn nieuwe bedrijf om te zetten in concrete acties.

Anne-Pim van Oostveen – Nieuwe mensen, nieuwe wensen
Al in de eerste maand zag ik tijdens het werk dingen die ik graag wilde oppakken en verbeteren. Verrassend snel kreeg ik daar de kans voor “oke, ga het maar doen” was de reactie. Sindsdien heb ik de werving & selectie voor het W&L programma uitgewerkt en mag ik op zoek naar fijne mensen om ons team te versterken. Om er voor te zorgen dat deze nieuwe teamleden zich welkom voelen en zich de werkwijze van Seats2meet snel eigen kunnen maken houd ik me ook bezig met het inwerktraject. Een intensieve training adviesvaardigheden kwam hierbij uitstekend van pas.

Tessa van der Hart – Communicatie ins en outs
Meestal heb ik wat tijd nodig om op gang te komen. Zo ook tijdens het Work&Learn traject. Toen ik na een paar maanden mijn plekje had gevonden, wou ik mijzelf wat meer uitdagen en nóg meer te halen uit W&L. Het is mooi dat je kan proeven van verschillende rollen en daarmee mag experimenteren. Ondanks dat ik geen journalistiek of grafische opleiding heb gedaan, ligt schrijven en vormgeving mij wel. Dus toen er in maart het Seats2Meet festival voor de deur stond, heb ik gevraagd om mee te helpen. Samen met de rest van het team heb ik langzamerhand de communicatie daarvan overgenomen. Nu ben ik naast werken in service ook bezig met de gehele communicatie vanuit seats. Niet alleen voor aankomende festivals, maar ook voor het online magazine. Door middel van interviews, artikelen, locatiebezoeken etc. Hierin krijg ik de vrijheid om samen met het team ideeën te bedenken, uit te proberen en mijn creativiteit toe te passen.

Geïnspireerd door onze verhalen? Durf jij in te stappen in deze rollercoaster van ontwikkeling en innovatie? Ga dan naar de Work&Learn pagina en neem contact met ons op. Wie weet maak jij binnenkort deel uit van het leukste team in Utrecht!