Kennismaken met Ondernemers Onder Elkaar

Slagkracht, vernieuwing en TopTrends

0
197

Uit de samenwerking tussen Seats2meet, De Zaak, MAKRO Nederland, Team Academy en Fuenta is een bijzonder ondernemerscollectief ontstaan, namelijk Ondernemers Onder Elkaar (OOE). Bijzonder, omdat het een verrassende verbinding tussen oude en nieuwe economie is. Bijzonder, omdat het een mooie combinatie van slagkracht en vernieuwing is. Vijf zeer verschillende partijen, met echter allemaal hetzelfde hoogste doel: jou als ondernemer optimaal faciliteren in jouw persoonlijke en zakelijke ontwikkeling.

Jij snapt dat ondernemerschap begint bij visie, verbinding, kennis & vaardigheden. Dat je je eigen boontjes moet doppen, maar tegelijkertijd niet zonder een goed netwerk kunt. Dus faciliteren we jou met locaties om te (net)werken en vergaderen en organiseren we graag onverwachte maar relevante ontmoetingen voor je met anderen. Verder bieden we je inspiratie, kennis, tooling, content en een breed evenementenprogramma om jouw kennis en vaardigheden up-to-date te houden. Zo kun jij je als ondernemer onderscheidend blijven neerzetten in een snel veranderende wereld. Of je nu een starter of een ervaren ondernemer bent.

Geef ons even de tijd om ons aanbod naar jou verder vorm te geven op www.ondernemersonderelkaar.nu. Het collectief is echt ‘a work in progress’! Maar… je kunt al iets van Ondernemers Onder Elkaar meekrijgen tijdens de 12 TV-uitzendingen van Z in Zaken, elke vrijdag vanaf 10 maart, 16:30-17:30 uur op RTLZ. So tune in! We gaan een mooi netwerk bouwen, hopelijk ook met jou. Waarin jij nét dat beetje meer krijgt als ondernemer als je je aansluit bij het collectief.

Om de daad bij het woord te voegen, bieden we je gelijk een cadeautje aan, namelijk een ticket (ter waarde van €37,50) voor het evenement TopTrends in Business, dat vier keer plaatsvindt op verschillende locaties in het land vanaf 28 maart a.s. Tijdens dit evenement worden de 3 megatrends flexibilisering, digitalisering en duurzame groei, vertaalt naar 9 praktische TopTrends die jouw business gaan verbeteren. 

Je krijgt een masterclass van twee trendwatchers, Willem Overbosch (auteur boek TopTrends in Business en CEO van MKB-Servicedesk en De Zaak) en Ronald van den Hoff (auteur boek Society 3.0 en mede-oprichter Seats2meet). Je leert bovendien gelijk hoe je het toepast op je eigen bedrijf door middel van het invullen van het Trendcanvas, onder leiding van Chantal Verweij (oprichter Inspiratiebrigade.nl). Tijdens de aansluitende netwerkborrel laten we ons lekker verwennen met hapjes en drankjes van MAKRO.

Voor meer info over het evenement en het verzilveren van je cadeautje, klik snel hier!