#S2MConnect

Het netwerk van Seats2meet Amersfoort is groot en rijk. ZP’ers die bij ons werken betalen niet met monetair kapitaal maar met hun sociaal kapitaal. Dat betekent dat ze open staan om hun kennis en netwerk kosteloos te delen. Ook met gebruikers van onze meetingspaces.
 
Vorige week hadden we bij Seatsmeet Amersfoort CS een groep accountants van KPMG die een tweedaagse training van Dutch Leaders kreeg. Camiel van Damme die deze training gaf benaderde me vooraf met de vraag of wij zijn training konden verrijken met inspiratie.
 
Mooie vraag! En het antwoord ligt natuurlijk in ons rijke netwerk! Na overleg hebben we een ‘ask the expert-meeting’ georganiseerd waarin de groep in gesprek kon gaan met twee mensen uit ons netwerk over persoonlijk leiderschap en bewustzijn.
 
Camiel van Damme van Dutchleaders vertelt: “We hebben genoten van de interactie met Elise en Jan-Henk, om samen te bepalen welke toekomst we tegemoet gaan en wat we daarin te doen hebben. Als het gaat om denkleiderschap merken we dat zij beiden denken vanuit hun persoonlijke drive. Welke balans wil ik in mijn leven en wat kan ik bijdragen? Daarin de samenwerking opzoeken met mensen en denken vanuit overvloed. Prachtige ontmoeting die inspirerend en uitdagend is!”