#S2MConnect

0
35
Het netwerk van Seats2meet Amersfoort is groot en rijk. ZP’ers die bij ons werken betalen niet met monetair kapitaal maar met hun sociaal kapitaal. Dat betekent dat ze open staan om hun kennis en netwerk kosteloos te delen. Ook met gebruikers van onze meetingspaces.
 
Vorige week hadden we bij Seatsmeet Amersfoort CS een groep accountants van KPMG die een tweedaagse training van Dutch Leaders kreeg. Camiel van Damme die deze training gaf benaderde me vooraf met de vraag of wij zijn training konden verrijken met inspiratie.
 
Mooie vraag! En het antwoord ligt natuurlijk in ons rijke netwerk! Na overleg hebben we een ‘ask the expert-meeting’ georganiseerd waarin de groep in gesprek kon gaan met twee mensen uit ons netwerk over persoonlijk leiderschap en bewustzijn.
 
Camiel van Damme van Dutchleaders vertelt: “We hebben genoten van de interactie met Elise en Jan-Henk, om samen te bepalen welke toekomst we tegemoet gaan en wat we daarin te doen hebben. Als het gaat om denkleiderschap merken we dat zij beiden denken vanuit hun persoonlijke drive. Welke balans wil ik in mijn leven en wat kan ik bijdragen? Daarin de samenwerking opzoeken met mensen en denken vanuit overvloed. Prachtige ontmoeting die inspirerend en uitdagend is!”
Previous articleS2M festival in Bangladesh: “Sharing is caring”
Next article11 levenslessen om je eigen weg te volgen – deel 1
Tianne van Woudenberg
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.