Vergaderen met uitzicht op nijntje midden in Hoog Catharijne.

0
602

Het centrale plein bij de Invito en de Claudia Sträter is vanaf afgelopen weekend nog meer dan voorheen een bijzondere ontmoetingsplek binnen Hoog Catharijne. Mede door de verbouwing en verandering van het plein is er op die plek ruimte voor een aantal initiatieven die de verbindingen tussen Hoog Catharijne en de stad nog verder versterken. Er is veel te ontdekken van een museumetalage tot een levensgrote nijntje en van een pop-up store voor innovatieve ondernemers tot een vergader- en werkplek midden tussen de winkels. 

Seats2meet.com

Vergaderen of flexwerken met uitzicht op nijntje dat kan vanaf maandag 27 oktober midden tussen de winkels in Hoog Catharijne. Seats2meet.com, met al twee locaties in Hoog Catharijne, opent in samenwerking met Hoog Catharijne een ‘S2M PopUp locatie’. De zogenaamde Serendipity machine zorgt ook op deze locatie voor onverwachte ontmoetingen. De S2M PopUp start vanaf 27 oktober met een pilot en op 24 november is de officiële opening. Voor informatie en reserveringen: www.seats2meet.com.

NEST

In de weekenden neemt NEST de S2m PopUp locatie in gebruik. NEST is een samenwerkingsverband van Hoog Catharijne, Rabobank Utrecht, Utrecht Science Park en SOON. Afgelopen weekend is er gestart met een sneak preview en kon het publiek kennis maken met Dutch Coffee. Bij NEST staat de ontmoeting rondom inspirerend ondernemerschap centraal. De store krijgt twee toplocaties; gelegen aan het drukste plein van Hoog Catharijne en aan de hoofdstraat op het Utrecht Science Park. In de weekenden krijgen bezoekers van Hoog Catharijne de kans een inspirerend(e) product of dienst ter plekke te ervaren. De officiële opening vindt plaats op vrijdag 31 oktober. Voor informatie en de agenda: www.inhetnest.nl. 

IMG_6504

Rietveld en nijntje 

Met 25 miljoenen bezoekers per jaar is Hoog Catharijne bij uitstek een locatie om kunst te presenteren aan het grote publiek. Met een prachtig vormgegeven museumetalage grijpt het Centraal Museum deze kans graag aan. Sinds vrijdag 17 oktober j.l. zijn enkele iconen uit de museumcollectie van het Centraal Museum, zoals de rood-blauwe Rietveld stoel en de Mondriaanjurk van ontwerper Michael Barnaart van Bergen, te bewonderen. Op vrijdag 24 oktober heeft ook de wereldwijd bekende nijntje haar intrek genomen in Hoog Catharijne. Op een nieuw kindvriendelijk zitmeubel vormt ze een centraal herkenningspunt voor alle bezoekers.