Supermegaflex zoekt: ondernemer positive fashion

0
118

Ben jij commercieel, zelfstandig en meedenkend en word jij graag het gezicht van Nederlands positiefste kledingmerk? Lees dan snel verder.


Hi! Wij zijn Supermegaflex Positive Clothing Company.

Wij zijn een jong kledingmerk dat uitsluitend eerlijke en duurzame kleding verkoopt, met positieve teksten en prints. We zijn ervan overtuigd dat positieve teksten mensen blij maken en verbinden, en dat duurzaam gecertificeerde kleding (GOTS) direct bijdraagt aan een mooiere wereld.

Die mooie wereld, die leggen we vast in onze blog ‘Positieve Gasten’, waarin we mensen centraal stellen met bijzondere ideeën, ervaringen of projecten. Zo creëren we één groot netwerk van positiviteitsverspreiders.

De basis ligt er. We hebben mooie producten, een geautomatiseerd bestelproces, aantrekkelijk communicatiemateriaal en een groeiende achterban die het concept omarmt. Nu is het tijd om de positieve kleding op grote schaal aan de man te brengen. Daarom zoeken wij per direct een:

Ondernemer Positive Fashion (zzp-basis)

Als Ondernemer Positive Fashion ga je Supermegaflex actief de wereld in slingeren! Je zoekt de samenwerking op met partijen die geïnteresseerd zijn in de afname van positieve, duurzaam gecertificeerde merchandise met opdruk naar keuze (printing on demand). Denk aan winkel(keten)s, maar ook festivals en bedrijven met hart voor duurzaamheid. Daarnaast word je hét gezicht van Supermegaflex, wat inhoudt dat je de hoofdrol zal spelen in creatieve uitingen om online positieve kleding aan de man te brengen. Hierin word je ondersteund door onze contentmarketeer.

Wat zoeken wij in jou?

–        Je bent een echte ondernemer: commercieel, zelfstandig en meedenkend

–        Je bent positief ingesteld en omarmt het Supermegaflex-concept

–        Je wordt graag het gezicht van Nederlands positiefste kledingmerk

–        Je hebt affiniteit met de doelgroep: bewuste mensen die positief in het leven staan

Wat krijg je ervoor terug?

–        Veel ruimte voor eigen inbreng; je mag je eigen draai geven aan het bestaande concept

–        De vrijheid om je eigen tijden en werkplek te bepalen (wij zijn zelf gevestigd in omgeving Utrecht)

–        Leiding van twee ervaren ondernemers en toegang tot een netwerk van positiviteitsverspreiders

–        Een passende vergoeding die we met jou overeenkomen op basis van ervaring en succes

–        Positieve kleding, natuurlijk!

Denk je nu: ja, leuk! Dan drinken we graag een kop koffie met je. Stuur (liefst zsm, maar in ieder geval uiterlijk) 19 oktober je motivatie en cv naar Gerben (gerben@supermegaflex.com) en we nemen contact met je op.

Have a nice day!

Supermegaflex
www.supermegaflex.com

#spreadspositivity