Samen eten, genieten, feesten, werken en ontmoeten in ’s-Hertogenbosch.

0
512

Station Den Bosch 2

Eigenaren Seats2meet Strijp-S Eindhoven en de NS zetten de dienstverlening van Seats2meet op het Station ‘s-Hertogenbosch in een nieuwe samenwerking voort.

‘s-Hertogenbosch, ook wel Den Bosch, de mooie Bourgondische hoofdstad van Noord-Brabant. Wie kent ze niet? De beroemde (of misschien wel eerder beruchte) Bossche Bollen van banketbakkerij de Groot. Een grote mooie bol overgoten met weelderige chocola. Een lust, waarvan je denkt dat je er wel twee van wil, maar al snel beseft dat dit apparaat een behoorlijke slagroombom is.

Of de gezellige restaurantjes. Kleine straatjes, die je meenemen naar tijden van Zoete Lieve Gerritje en van Jeroen Bosch. En dan carnaval waar de stad verandert in Oeteldonk met de symbolische kikker. Dit is de stad waar we ook al een aantal jaar geleden, in 2009, snel op uit kwamen als mooie plek voor een Seats2meet locatie. Uiteindelijk vonden we eerder in Eindhoven een top locatie en gingen aan de slag met Seats2meet Strijp-S.

In 2011 heeft de NS op het station een Seats2meet locatie geopend. Mariëlle Sijgers (Seats2meet.com) heeft samen met de NS toen al een mooie samenwerking tot stand gebracht. Een enorm goed gewaardeerde dienstverlening op stations was (en is) een feit. Flexwerken, vergaderen, kennisdelen; Op een aantal stations in Nederland is het mogelijk.

De NS past momenteel het huidige retailbeleid aan. Een onderdeel hiervan is onder andere, dat de NS de bestaande Seats2meet stations locaties Amersfoort en Den Bosch in handen wil geven van ondernemers die bekend zijn met het uitvoeren van een succesvolle Seats2meet dienstverlening. In Amersfoort hebben de NS en de ondernemers van Meet & Discover (inspired by Seats2meet) kunnen omarmen. Seats2meet Amersfoort CS is sinds kort in handen van Elise de Bres en Tianne van Woudenberg.

In ‘s-Hertogenbosch hebben ondertussen, wij dit vanuit S2m Strijp-S ook kunnen doen. Ik moet direct denken aan die symbolische kikker en de kus…. Nu weet ik niet wie die kikker is, maar dat er iets moois ontstaat weet ik wel. Vanaf 1 februari zullen wij, Roger van den Berg, Luc Van der Keilen en ik, Seats2meet ‘s-Hertogenbosch CS overnemen. 5 jaar na onze zoektocht hebben we nu dus ook de mogelijkheid om een Seats2meet locatie in deze stad te hebben. En dan ook nog eens op het station zelf. Echt een top locatie.

Zoals je begrijpt hebben we er enorm zin in en zijn blij dat we de dienstverlening zoals de NS die ook voor ogen had kunnen voortzetten op deze gave plek in deze mooie stad.

Houdoe!

We waarderen het enorm als je dit wil delen met je relaties zodat we er een nog mooiere bruisende omgeving van kunnen maken.Als je via de bijgevoegde link naar Thunderclap gaat kun je het vooraf ingestelde bericht met jouw netwerk delen. Met jouw toestemming zal Thunderclap het bericht maandag 2 februari om 9 uur in je tijdlijn zetten. Je kunt dit doen via de rode knoppen  Facebook (dan wordt het gedeeld met je FB vrienden) en/of via Twitter (Het wordt dan gedeeld met je volgers) en Tumblr.

Als meer dan 100 mensen dit doen dan zal het maandagochtend gepost worden. Het resultaat is dat dan in één keer ontzettend veel mensen dit bericht krijgen. Gaaf toch?! De link om je aan te melden voor de Thunderclap kun je hier vinden.

welkom bij s2m den bosch (1)