Kom je weer eens aan een van onze tafels zitten?

0
4
werkplek

Nu alles weer mag, er nergens meer restricties zijn, staan de deuren van Seats2meet locaties door het hele land weer wagenwijd open. Dat betekent dat je op heel veel plekken kunt neerstrijken om te werken. Lekker even de deur uit, om je te laten inspireren, nieuwe mensen te ontmoeten of je kennis te delen. Het Seats2meet netwerk blijft in beweging. Je kunt altijd terecht bij de welbekende locaties, maar we voegen ook steeds weer nieuwe locaties toe aan ons aanbod.

Nieuwe locaties in Amsterdam

Sinds kort kun je heerlijk zitten bij de Bagels en Beans Flagshipstore in Amsterdam aan het IJ. Bagels en Beans staat natuurlijk bekend om haar heerlijke, gevarieerde bagels, dus tijdens je werkdag kun je uitgebreid lunchen en genieten van een prachtig uitzicht over het IJ.

Ook nieuwe in Amsterdam is de Holiday Inn Express Amsterdam North Riverside, waar je in de lounge heerlijk kunt werken. En als je niet uit Amsterdam komt, kun je er natuurlijk ook een nachtje blijven slapen 😉

‘t Brandtweer

Wil je niet naar Amsterdam? Dan hebben we nog een toffe nieuwe locatie in Rhenen. Bij ’t Brandtweer staat de koffie voor je klaar te midden van kunst, historie en verhalen in de monumentale brandweerkazerne in het museumkwartier. ’t Brandtweer is een plek om samen te werken en te ondernemen. Je kunt een werkplek, vergaderruimte of coachruimte huren. Ook biedt ’t Brandtweer multifunctionele ruimtes voor workshops, lezingen of theater en kun je gebruik maken van werkplekken in de daghoreca.

De voordelen van werken bij Seats2meet

De meeste mensen die hun werkdag doorbrengen in een Seats2meet locatie houden ervan nieuwe mensen te ontmoeten. Grote kans dus dat je andere ondernemers ontmoet met wie je van gedachten kunt wisselen of je kennis kunt delen. Misschien vind je wel een nieuwe business partner of zelfs een nieuwe liefde. Dus heb jij het gevoel dat je wat te veel vastgeplakt zit aan je keukentafel en wil je wel weer eens de deur uit? Bij ons zit je goed.