Officiële presentatie dichtbundel ‘Een Reis Door Hoofd & Hart’

0
4
David draagt voor

Vrijdagmiddag 18 juni is het dan zover: de presentatie van mijn debuut Een Reis Door Hoofd & Hart! Fysiek live, in hartje Utrecht bij Seats2meet Utrecht CS. Geheel corona-proof.

Door hoofd & hart reizen

Zes van de tweeëntwintig gedichten in de bundel gaan over – of zijn geïnspireerd op Utrecht e.o. (denk aan Fort Lunet III, Oud Amelisweerd of de Dom).
Met het geschreven woord als uitgangspunt, de fotografie als illustratie en de muziek als verdieping, ‘reis’ je door hoofd en hart. Deze muzikaal poëtische reis gaat over het leven, de liefde, danservaringen, de natuur, Utrecht en klimaatverandering.

Muzikale voordrachten

Eerst geef ik een korte inleiding op de bundel. Waarom draag ik mijn boek op aan Moeder Aarde en hoe zijn de elf “muzikale gedichten” ontstaan?
Maar verwacht vooral veel (muzikale) voordrachten uit eigen werk. En bij een bundel waar fotografie nooit ver weg is, hoort natuurlijk een beeldende presentatie.

Vioolspel

De presentatie wordt afgewisseld door het optreden van een violist met een bijzondere en eigen klankkleur. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje!
Christoph van IJzerlooij zal de middag luister bij zetten met zijn prachtige live muziek op viool en altviool. Hij heeft een bijzonder programma voor je met o.a. Telemann & Kreisler.

Speciale boekenlegger

Zoek je nog een bijzonder cadeautje of ben je nieuwsgierig naar de gedichten, die niet in de presentatie zitten?
Tijdens deze feestelijke middag krijg je wat extra’s bij aanschaf van deze bundel: een unieke boekenlegger bij een gesigneerd exemplaar (16,99)!

Praktisch

  • Datum: vrijdag 18 juni 2021
  • Inloop: 15 uur
  • Start/ einde: 15:30 – 17:30 uur
  • Locatie: Moreelsepark 65, vlakbij Utrecht CS

Kom je ook?

Kom je ook naar deze bijzondere muzikaal poëtische middag? Meld je dan even aan via Seats2meet of stuur mij een mailtje: davidverwer@gmail.com
Het aantal plaatsen is beperkt ivm corona, dus snel aanmelden is aan te raden.

>> Achtergrond dichtbundel

Samen

‘Samen’ was dit jaar het thema van de Nationale Gedichtendag. Samen zaten we in lange lockdown met avondklok, samen beleven we de pandemie en samen zitten we in een ongekend grote klimaatcrisis!

En alleen samen kunnen we er iets aan doen. Want er is GEEN PLANEET B.
Ik wil dat mijn neefjes en nichtjes en hún kinderen en kleinkinderen op een LEEFBARE PLANEET kunnen blijven wonen. Daarom draag ik dit boek op aan Moeder Aarde. Het meest kostbare wat we hebben…

Afbeelding video>> Klik op foto om de video van Deze dag in juni te bekijken

‘Deze dag in juni’

Hierbij een voorproefje uit mijn nieuwe dichtbundel. Deze video vormt samen met de tien andere video’s, onderdeel van de muzikaal poëtische bundel.
‘Deze dag in juni’ is een observatie van het extreme weer op 29 juni 2019.
In de bundel veel meer natuurlijk…