Nederland Werkt Door! Overvloed – Tilburg LocHal

0
4

Ter inspiratie delen we interviews met een terugblik op een roerig en onvergetelijk jaar 2020. Dit is de derde uit de serie die is opgenomen in Seats2meet Tilburg LocHal met het thema ‘Overvloed’.

Deze interviews zijn opgenomen op Powered by Seats2meet locaties door Nederland. Trendwatchers Lieke en Richard Lamb interviewen uiteenlopende professionals over ondernemerschap, kansen, overvloed, bewustzijn, vernieuwen en het helaas niet te ontwijken effect wat ‘corona’ dit jaar op iedereen heeft. Kortom thema’s die ons allemaal bezighouden!

Onder de naam Nederland Werkt Door. Dit is een platform dat ruimte biedt aan ondernemers en organisaties van groot tot klein om elkaar te inspireren en verbinding aan te gaan. Nederland Werkt Door functioneert als katalysator. Een positieve virtuele ontmoetingsplek waar die nuttige informatie; dat steuntje in de rug; dat gouden advies; die kernachtige samenwerking openingen biedt naar de Toekomst. Een toekomst waarin innovatieve en flexibele oplossingen de kern zullen vormen van een hernieuwde samenleving.

29 juli 2020 waren we bij Seats2meet Tilburg LocHal.
Het thema van deze uitzending is ‘Overvloed’.

Interview Roger van den Berg
Mede-eigenaar van Seats2meet Tilburg LocHal

Interview Martine Maris 
Projectmanager bij Seats2meet International

Interview Robert Dingmanse
vertelt over de PAL-V, een vliegende auto waarvan er al meerdere bestaan

Interview René Bergmans
Over de trends van Midpoint Brabant