Nederland Werkt Door! Open up – Utrecht

0
4

Ter inspiratie delen we interviews met een terugblik op een roerig en onvergetelijk jaar 2020. Dit is de eerste serie interviews die is opgenomen in Utrecht met het thema ‘Open up’.

Deze interviews zijn opgenomen op Powered by Seats2meet locaties door Nederland. Trendwatchers Lieke en Richard Lamb interviewen uiteenlopende professionals over ondernemerschap, kansen, overvloed, bewustzijn, vernieuwen en het helaas niet te ontwijken effect wat ‘corona’ dit jaar op iedereen heeft. Kortom thema’s die ons allemaal bezighouden!

Onder de naam Nederland Werkt Door. Dit is een platform dat ruimte biedt aan ondernemers en organisaties van groot tot klein om elkaar te inspireren en verbinding aan te gaan. Nederland Werkt Door functioneert als katalysator. Een positieve virtuele ontmoetingsplek waar die nuttige informatie; dat steuntje in de rug; dat gouden advies; die kernachtige samenwerking openingen biedt naar de Toekomst. Een toekomst waarin innovatieve en flexibele oplossingen de kern zullen vormen van een hernieuwde samenleving.

28 mei 2020 Seats2meet Utrecht CS
Met het thema ‘Open Up’

Interview Marcel Nicolaas
Eigenaar Seats2meet Utrecht CS vertelt over zijn plannen en ervaringen na de eerste lockdown.
Interview Jaap Breugem
Werkt bij de Economic Board Utrecht en is initiatiefnemer van de Handelsmissie naar Taiwan.
Doron is consultant en maakt zich hard voor ‘Making Meaningful Places’ met city branding en city marketing.
Interview Mark Veldpape
Eigenaar van ‘Zinnige Zaken’, een organisatie die zich richt op duurzaamheid en dan met name op de medewerkers. Mark schuift aan tafel aan om te vertellen over een initiatief in 2030 om de wereld op diverse punten te verbeteren.
Nederlandse modeontwerpster vertelt over haar ondernemerschap in tijden van corona en presenteert haar nieuwe design mondkapjes.
Interview Esther Mallant
Oprichtster van www.dewereldvanpersoneel.nl, voor alles rondom medewerkers.
Interview Mujibor de Graaf
Eigenaar Viadesk, het sociaal intranet voor iedere organisatie. Sinds kort heet Viadesk Fellow Digitals en biedt o.a. oplossingen voor je digital workplace.
https://youtu.be/wdw-_ACuDWc?t=4405
Interview Cara Holland
Van de Advisory Board Women in Tech vertelt over de impact van COVID-19 op vrouwen en tech.
Interview Nick van Breda
Over nieuwe kansen met behulp van VR voor de hospitality wereld.