Mastermind Experience met o.a. Michael Pilarczyk

0
196
logo mastermind experience

Masterminds zijn hot. Bijna alle succesvolle ondernemers hebben een mastermind of leiden er één.

Een mastermind kan je omschrijven als “the coordination of knowledge and effort of two or more people, who work toward a definite purpose, in the spirit of harmony”, aldus grandmaster Napoleon Hill. De waarde zit in het overstijgende collectief en gezamenlijk bewustzijn dat ontstaat: “No two minds ever come together without thereby creating a third, invisible intangible force, which may be likened to a third mind [the master mind].”

Meer toegepast kan je een mastermind als je inner-crowd zien. Oftewel, een kleine groep toegewijde mede-ondernemers die regelmatig bij elkaar komen met maar één doel: elkaar laten groeien, zowel persoonlijk als zakelijk.

Ontdek tijdens de Mastermind Experience de kracht van masterminds, ook voor jouw ondernemerschap!

Wanneer: Vrijdag 5 oktober
Tijd: 9.00 – 16.30 uur
Waar: Seats2meet Amersfoort CS
Kosten: € 77,- ex BTW

Luister in de ochtend naar drie topsprekers die allemaal een inspirerend (persoonlijk) verhaal delen waarin masterminds een belangrijke plek innemen. In de middag kun je zelf kennismaken met verschillende vormen van masterminds. Ontdek welke vorm jouw past!

Na afloop weet jij de kracht van masterminds ervaren, gun je jezelf een mastermindgroep en weet je welke vorm jou het beste past!

Laat je inspireren door Michael Pilarczyk (teacher op het gebied van persoonlijke en spirituele groei met de Mastermind Academy). Michael Pilarczyk maakte o.a.een moderne bewerking van het boek Think and growrich van Napoleon Hill waarin hij de kracht van een Mastermind uitgebreid beschrijft.

Petra Brussen (heartsleader en voormalig CEO van Prénatal Hearts) vertelt je tijdens dit event hoe je je business vanuit je hart kunt ontwikkelen en hoe krachtig Hearts Business Masterminds kunnen zijn als je – naast dat je je eigen hoofd en hart verbindt – ook verbinding maakt met andere ‘hearts leaders’.

Sjannet de Geus (vice-president van XII Waves en host van de Transformatie Academie Podcast) laat zien hoe je de kloof overbrugt tussen waar je nu staat en waar je wil zijn. Mind en heart zijn in de weerbarstige praktijk te integreren door oa het werken met een roadmap, heldere workflow en een intervisie structuur, ondersteund door de XII Waves Mastermind Jaarprogramma’s.

Na de plenaire talk van Michael Pilarczyk kun je zelf de kracht van ‘combining minds and hearts’ ervaren tijdens een tweetal experience-sessies naar keuze van onder andere Michel Vos (bekend van de podcast Eindbazen), Daan Gorter en Reinier Maarschall van Tribepreuners en Jannemarie den Toom.

Meer info klik hier om naar de eventwebsite te gaan!

Previous articleHow To – Check-in System
Next articleLambdUp 2018 – the functional programming conference
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.