Hoe maak je van je werk een feestje? Nou zo!

Het is herfst, het regent, de btw is weer afgedragen, de files worden langer: voor je het weet zit je binnen depressief te wezen en ben je niet meer vooruit te branden. Het is daarom tijd voor actie, tijd voor leuke dingen.

Dat komt goed uit want op maandag 28 oktober is er weer een Seats2Meet Festival en het
thema is ‘Werk! Hoera, het wordt ingewikkeld!’

Dit zijn drie goede redenen om er heen te gaan:

1. Er zijn volop workshops over werken en ondernemen. Hoe ga je met je tijd om, hoe
positioneer je jezelf, hoe haal je leads binnen met Facebook, wat zijn de actuele trends en
zelfs een test voor je telefoonverslaving. Nog mooier: een aantal ondernemers vertelt in 10 minuten eerlijk over hun successen én falen. Van je eigen fouten kun je leren maar ook zeker van die van een ander. Alles bij elkaar een ideale manier om ideeën en inspiratie op te doen en er weer fris tegenaan te gaan.

2. Je kunt je sociaal kapitaal kwijt. Deel je kennis, interesses, netwerk en ideeën met
anderen. Geven wat je wilt ontvangen, je laten verrassen door mooie ontmoetingen en elkaar op weg helpen. Ruim 50 mensen hebben zich al aangemeld en het worden er nog
iedere dag meer. Dat zijn heel veel leuke mensen.

3. ‘Hoera, het wordt ingewikkeld!’ is het nieuwe boek van Ronald van den Hoff en Hans van Willigenburg. Na Society 3.0 en Serendipity is dit een boek over alledaagse complexe
vraagstukken, helder & vrolijk uitgelegd. Op het Festival wordt het feestelijk gelanceerd en alle aanwezigen krijgen een exemplaar mee.

Leren, netwerken en mooie ideeën – leuker kunnen we het niet maken.
Tot maandag 28 oktober!

MELD JE AAN