Duurzame samenwerking

0
257

Zinnige Zaken en Seats2meet.com Utrecht CS gaan duurzaam samenwerken!

Het was al een tijdje aan het kriebelen. Gesprek hier, koffie daar. Elke keer zetten we een stap dichter naar ons doel. En vanaf vandaag weten we het zeker: Zinnige Zaken krijgt een vast honk bij Seats2meet Utrecht CS. Zo kunnen we nòg meer mensen praktisch en duurzaam in actie zetten.

Hoe dan?

Global. Dat is de nieuwe naam van één van de meeting spaces bij Seats2meet Utrecht CS. De plek waar je vanaf volgende week met Zinnige Zaken aan tafel kunt. Duurzaamheid is de inspiratie voor de ruimte en de Global Goals staan er centraal. Want sinds dit jaar heeft Zinnige Zaken zijn eigen Hub. Vanuit die vorm organiseren ze veel impact-inspirerende activiteiten. Speel bijvoorbeeld één van de Global Goals Games, of ga op expeditie om te ontdekken waar jouw duurzame ambities en kansen liggen.

Mooi meegenomen: door de centrale ligging van Seats bij hét OV-knooppunt van Nederland reduceer je direct CO-2 uitstoot. En je kunt het never-ending-netwerk van Seats2meet inZo zie je: we maken gebruik van elkaars kracht om bij te dragen aan een betere wereld. En… dit is nog maar het begin! We hebben grootse plannen. Blijf ons volgen, op korte termijn vertellen we je meer…

Wie we zijn

Zinnige Zaken is dé specialist op het gebied van duurzaamheid. Onder het motto anders beter doen! helpen we je duurzame ambities te verwezenlijken door je medewerkers te activeren. Zo wordt de strategie onderdeel wordt van het DNA. Al meer dan 20 jaar daagt Zinnige Zaken organisaties zoals die van jou uit duurzaamheid te vertalen naar de praktijk. Door de aanpak te koppelen aan de Global Goals worden ze onderdeel van een wereldwijd programma. Zinnige Zaken is een Social Enterprise: een erkende onderneming die impact nastreeft.

Seats2meet.com Utrecht CS is een kleurrijke ontmoetingsplek in het hart van het land. Je kunt bij Seats vergaderen, werken, sparren, events organiseren, kennis uitwisselen, samen ondernemen en nog veel meer. Het bubbelt en bruist er elke dag. Grote corporates mixen met zelfstandig professionals en startups. In onze open workspace werken professionals in ruil voor hun kennis en netwerk. Seats2meet.com is gecertificeerd B Corporation en zelf dus ook al lekker duurzaam.