Coworking Month- Q&A succesvol ondernemen met Mark Daamen

0
169

Iedereen verdient het om zelf te kunnen groeien. Het is niet nodig om kennis voor jezelf te houden, iedereen moet de gelegenheid hebben om iets te leren en toe te passen. Op die manier lossen we met elkaar veel meer problemen op!” (Mark Daamen).

Wie is Mark Daamen?
Mark is een échte sociale ondernemer en ook nog eens een leuke vent. Hij investeert in Tech start-ups die het verschil in de wereld kunnen maken. Hij heeft zelf een aantal bedrijven gehad, opgebouwd vanuit niets en zelfs weer verkocht. Zo is hij ook bezig met een project in Kenia, om de mensen daar zelf van watervoorziening te voorzien.

“Zonder geld kun je ook al heel veel bereiken. Kijk naar welke rijkdommen je wel hebt en begin daar.”

Mark is gespecialiseerd in het opschalen van bedrijven. Hij heeft daarvoor zijn eigen methode ontwikkeld en kijkt naar de persoon of personen in het bedrijf die het “waar moeten maken”. Welke uitdagingen heb jij als persoon? Juist de persoonlijke verhalen en ervaringen die Mark met jou deelt, maakt zijn aanpak uniek.

18 November – Q&A
Op 18 november komt Mark Daamen al jouw vragen beantwoorden over succesvol ondernemen. Een interactieve sessie waar vraag en antwoord centraal staat. Je leert van Mark, maar ook van elkaar. Mark stelt al zijn kennis en ervaring paraat om de ondernemersvragen op te lossen.

Tijdens deze Q&A maakt Mark van de 10 problemen waar jij tegen aanloopt er 2 van. En die 2? Die gaan we oplossen. Kom ook op nieuwe oplossingen en maak gebruik van de kennis en methode van Mark.
Om de workshop bij te wonen kun je je eenvoudig hier aanmelden!

Rust goed uit, want het beloofd een intensieve workshop te worden.

Volgende week zetten we Laurens Dassen in het zonnetje. Zijn workshop gaat over “De rol van Sociale Innovatie bij Community Organizing in de politiek”.

Blijf op de hoogte!

 

Nian Wetsteijn