4 jaar en een kleintje op komst.

0
367

Het is alweer vier jaar geleden. Trots openden we officieel onze deuren voor onze relaties om te laten zien wat voor moois we op de wereld hadden gezet.

Soms ben je lang op zoek naar wat je wil.

Dat is niet simpel. Vaak zijn mensen begonnen aan een pad en weten dan niet goed hoe ze ervan af moeten komen om daadwerkelijk te ontdekken wat ze willen.

Toch even niet hier over. Daar kun je tijden over blijven zeveren.

Nu even naar dat gelukzalige moment.

Het moment dat we elkaar met z’n drieën. Jaha…. Met z’n drieën aankeken en besloten ervoor te gaan. Dat wat we wilden was ineens duidelijk. Het kwam op ons pad en inderdaad we besloten te Doen. En dat ging snel. Nadat we elkaar het ja-woord hebben gegeven gingen we aan de slag. April 2010.In juni 2010 kwamen we in overeenstemming met Trudo. Een laagdrempelige innovatieve woningbouwcoöperatie met een mooie visie.

“Zonder ondersteuning van bancaire instellingen moesten we het neerzetten.”

Sociaal Kapitaal? Huh?? Nee dat gaat dus niet samen met banken. Zou het aan het woord “sociaal” in combinatie met banken liggen?

Uiteindelijk zijn we daar blij mee, want het voelt niet goed om een innovatief concept neer te zetten, dat op een traditionele wijze gefinancierd is.

19 november 2010 was het daar. Seats2meet Strijp-S Eindhoven.  Een selfmade Seats2meet, die we vol overgave neer hebben gezet en waar we van overtuigd waren (en zijn ) , dat dit de plek zou gaan worden waar velen gebruik van zouden mogen maken.

We hebben stap voor stap onze ruimtes een gave eigen invulling gegeven en hebben volledig vertrouwd op de opbouw van een community, die als ambassadeur mede zou gaan zorgen voor bekendheid en business.

En kijk nu eens waar we staan. Een gezonde organisatie met een mooi waardenetwerk Ik vind het dan ook waanzinnig gaaf dat we nu, met Seats2meet Strijp-S als 4 jarige ons weer in een mooi avontuur gaan storten. We hebben elkaar weer aangekeken en zijn ervan overtuigd dat de tijd weer rijp is een stap verder te gaan.

We zien dat de verbinding tussen fysieke plekken waar flexwerkers, ZPers, Knowmads, Vrije werkers, vergadertijgers, workshoppers, netwerkers en nog velen met andere benamingen essentieel is.

We zien dat er meer behoefte is aan fysieke plekken en we hebben mooie mogelijkheden binnen de Seats2meet.com groep om de verbinding te maken. Fysiek maar ook virtueel door bijvoorbeeld de Serendipity machine.

In Tilburg gaan we die stap weer nemen.

In de spoorzone ligt de voedingsbodem voor een mooie nieuwe Seats2meet. Met de kennis die samen met al onze stakeholders hebben gaan we een nieuwe fysieke plek maken waar we ons waardenetwerk nog verder kunnen wegzetten en delen.

Wij kijken er naar uit. Jij ook?

Proost!

3 stoogies