030 Young Professional Accelerator

0
46

Dag netwerk!

Wil jij, als ondernemer, het potentieel van jouw young professionals beter benutten? Wil je tegelijkertijd ook jezelf interessant en kenbaar maken op de arbeidsmarkt voor andere jonge talenten?

Dan heeft Stichting Beevy in samenwerking met de Gemeente Utrecht een mooie kans voor jou en je young professionals, namelijk: 030 Young Professional Accelerator.
Hierin komen 30 Young Professionals van Utrechtse scale-ups iedere maand bij elkaar om zich sneller en beter te ontwikkelen. Iedere Young Professional wordt bovendien gekoppeld aan een mentor waarmee hij/zij minimaal eens in het kwartaal een sessie heeft.

Wat krijg je voor een kleine investering?

  • 1 jaar toegang voor jou en je young professional tot een netwerk van andere Utrechtse scale-ups d.m.v. een (online) netwerkevenement, dat wij eens per kwartaal organiseren;
  • 1 jaar toegang voor jouw young professional tot een netwerk van gelijkgestemden d.m.v. netwerkevenementen en intervisie bijeenkomsten per maand;
  • Een competentie- én persoonlijkheidsscan van de young professional als basis van de ontwikkeling;
  • 12% meer productiviteit, doordat de young professional zijn soft skills ontwikkelt;
  • 20% meer kans op een succesvolle samenwerking tussen jou en je young professional;
  • Verbeterde positie op de arbeidsmarkt.

Beevy

Heb je interesse of vragen? Bel dan met Rens (06 22550377), e-mail via rens@beevy.nl of kijk voor meer informatie op: www.beevy.nl.

Previous articleEen website beginnen als ondernemer; zo doe je dat
Next article7 Simple Ways to Practice Mindfulness When Working from Home
Dag netwerk! Wij van Stichting Beevy hebben in samenwerking met de Gemeente Utrecht een mooie kans voor young professionals en mkb-ondernemers, namelijk: 030 Young Professional Accelerator. Hierin komen 30 Young Professionals van Utrechtse scale-ups iedere maand bij elkaar om zich sneller en beter te ontwikkelen. Iedere Young Professional wordt bovendien gekoppeld aan een mentor waarmee hij/zij minimaal eens in het kwartaal een sessie heeft. Wij zijn druk bezig om het Beevy-netwerk nog meer uit te breiden en welke manier is er dan beter om gelijk ons eigen netwerk hiervoor in te kunnen zetten. Wij zoeken nog meer deelnemers die mee willen doen aan ons programma. Ken jij wellicht nog iemand in je omgeving (gemeente Utrecht) voor wie dit interessant is, of wellicht is het wel relevant voor jou? Dan hoor ik het graag! Heb je interesse of vragen? Bel dan met Rens (06 22550377), e-mail via rens@beevy.nl of meld je gelijk aan via www.beevy.nl.