Als ondernemer is het aanpoten de afgelopen tijd. Want waar haal je nieuwe business vandaan als de economie op z’n gat ligt? Nou, uit Taiwan bijvoorbeeld. Want daar doe je makkelijker zaken mee dan je denkt! 

Taiwan wil vooruit. Het is een krachtige economie die staat te popelen om internationale samenwerkingen aan te gaan. Met jouw bedrijf? Dat zou zomaar kunnen. Want Taiwan is dé hotspot voor innovatie en de perfecte gateway naar de Zuidoost-Aziatische markt. Zeker als je actief bent op het gebied van (fiets)mobiliteit, smart cities of gezondheidszorg.  

Om te onderzoeken of jij iets uit Taiwan kan halen sluit je op 15 juli aan bij de kick-off van de internationale handelsmissie, georganiseerd door de ROM regio Utrecht. Gewoon in het hart van ons land, bij Seats2meet Utrecht CS.  

Wat valt er dan te halen bij die kick-off? Een hoop. Daarover zo meer. Maar we verwachten ook dat je wat komt brengen. Want jouw input en expertise zijn onderdeel van de expeditie. Samen vormen we een sterke community en zorgen we voor duurzame samenwerking.

5x waarde uit de kick-off 

  1. Ontdek waarom zaken doen met Taiwan juist nu slim is en hoe je dat het beste kunt doen.
  2. Profiteer van de bestuurlijke en zakelijke relaties met Taiwan. Want die zijn er. Je wordt onderdeel van een sterk netwerk van bedrijven, kennisinstituten en zorginstellingen.
  3. Hoor welke actuele vragen Taiwanese ondernemers en overheid hebben. Welke oplossingen zij al hebben op het gebied van smart cities, mobiliteit en life science & health. Wist je bijvoorbeeld dat de gezondheidszorg in Taiwan tot de beste van de wereld hoort?
  4. Spar met mogelijke zakenpartners.
  5. Ontmoet collega-ondernemers, bestuurders, adviseurs en Trade Developers van de Regionale Ontwikkelingsmaatschappij Regio Utrecht.

Waar wacht je nog op? Stap aan boord en schrijf je kosteloos in. Taiwanese thee én stroopwafels inbegrepen!

Schrijf je in via jouw paspoort!

Meer lezen kan via: https://expand.utrechtregion.com/our-focus-markets/taiwan/join-us