Nice2Meet: Martine Maris en Nynke Visser

0
844
Nynke Visser & Martine Maris

Martine (rechts) en Nynke (links) zijn de locatiemanagers van

Seats2meet.com Utrecht

Waar stond jouw wieg?
Martine:
Ik ben geboren en getogen in Maarssen. Maar ik kon niet wachten om het grauw, grijs en de grindtegels van de Vinex wijk te ontvluchten naar ‘de grote stad’ Amsterdam. Via enkele omzwervingen woon ik nu in Utrecht met mijn man en kind.

Nynke: Mijn wieg stond in Smallingerland, dichtbij Drachten. Maar toen ik nog geen 2 jaar oud was verhuisde ik naar Sittard. Voor mijn studie en later ook voor mijn werk switchte ik tussen Utrecht en Amsterdam.

Wat wilde je vroeger worden?
Martine: Vroeger wilde ik ‘moeder’ worden, in ieder geval tot mijn zesde jaar, daarna architecte, advocate, archeologe…

Nynke: Ik wilde wilde vroeger dierenarts worden.

Hoe speelt S2M030 een rol in je leven?

Martine: Als uitzendkracht werkte ik al eens een paar dagen in Meeting Plaza Maarsen, in de afwas. Jaren later, toen ik als zelfstandig projectleider bij culturele evenementen werkte, wees een collega mij op de ‘gratis lunch’ en leuke werkplek bij Seats2meet.

Mijn eerste toevallige ontmoeting staat me nog goed bij. Ik was aan het werk en toen vroeg een man aan mij; ‘zullen we samen een kop koffie drinken?’ En ik dacht: ‘wat moet die gast van mij?’

Nynke: Na mijn studie heb ik verschillende banen in de communicatie- en de evenementenbranche gehad, maar ik wilde toch meer. Ik heb toen contact opgenomen met Mariëlle. Ik kende haar nog van mijn stageperiode in Maarssen. Inmiddels is het meer dan een baan, een ontwikkelingsplek. Ik ontdek hier de mogelijkheden buiten de gebaande paden.

Wie ben je nu?
Nynke:
Ik ben een ontdekkingsreiziger, op zoek naar balans in mijn leven

Martine: Momenteel zit ik helemaal op mijn plek. Ik heb de liefde van mijn leven gevonden en we hebben samen een prachtige zoon. We wonen op een woonboot op een heerlijke plek bij een park. Ik werk bij S2M030, waar ik veel leer en elke dag blij word van de mensen om mij heen.

Wat zijn jouw kernwaarden?
Nynke:
Vertrouwen vind ik erg belangrijk en ook eerlijkheid en doorzettingsvermogen. Daarnaast streef ik naar authenticiteit.

Martine: Ik vind het belangrijk dat mensen zelfvertrouwen hebben. En vanuit die basis kunnen groeien. Naast zelfvertrouwen vind ik eerlijkheid en transparantie erg belangrijk.

Hoe ziet jouw leven er over 10 jaar uit?
Martine:
Hopelijk heb ik dan naast mijn zoon nog een kind. Ik hoop het S2M concept in mijn leven te bewaren. Hoe weet ik nog niet, dat valt nog te ontdekken. Ik leef meer in het hier en nu. Door nu gelukkig te zijn kan ik in de toekomst gave dingen doen.

Nynke: Volledig vanuit eigen kracht te handelen. Dan doe ik nog steeds iets dat echt bij mij past, net als nu. Verder weet ik het nog niet, omdat ik me steeds ontwikkel en nieuwe ervaringen opdoe.

Waar denken jullie dat S2M over 10 jaar staat?
De serendipity machine is dan veel groter en biedt meer dan locaties en meetingspaces; S2M is dan een internationaal begrip, een wereldwijd concept. En de mensen snappen waar het concept voor staat en wat de toegevoegde waarde is.