Motortrip door de Americas

0
183

Op 26 februari as. vertrek ik voor een motortrip van 6 maanden door de Americas van Chili naar New York. Op m’n oldtimer Moto Guzzi (uit 1976).

Tijdens mijn reis breng ik lokale initiatieven in beeld die op een positieve manier de wereld aan het veranderen zijn. Initiatieven die gebruik maken van mondiale middelen via het Internet. Die weten hoe ze een netwerk kunnen bouwen en optimaal gebruiken. Die op een positieve manier vol optimisme naar de wereld kijken en deze een beetje beter proberen te maken.

De hele reis, en dus ook alle filmpjes, foto’s en quotes van mooie mensen onderweg, kun je volgen via www.connectinglasamericas.com en 6 verschillende social media accounts.

Waarom doe ik dit? Omdat ik geloof dat deze initiatieven de toekomst hebben. De wereld is zo aan het veranderen op dit moment. Het is nog nooit zo makkelijk geweest om in contact te staan met mensen over de hele wereld en projecten samen te organiseren met hulp van digitale middelen.

Met mijn reis laat ik zien dat als je uit de comfort zone durft te stappen en de veranderingen in de wereld aan durft te gaan, er fantastische dingen kunnen gebeuren. Dat ervaar ik zelf ook: de reis is voor mij ook een stap buiten m’n eigen comfort zone. De reis zal verbinden, maar vooral ook inspireren.

En ik ben nog niet eens vertrokken, of er gebeuren al prachtige dingen! Ik geef presentaties, een productiebedrijf gaat mijn filmpjes editten en er loopt een crowdfunding campagne.

Heel blij en trots ben ik dat Seats2meet.com partner gaat worden van mijn reis. De komende weken voor mijn vertrek gaan we intensief gebruiken om onze platformen met elkaar te laten communiceren. Zo kan iedereen die incheckt via het platform van Seats2meet.com in contact komen met prachtige mensen in de Americas. Over social capital gesproken!

Stay tuned voor meer nieuws. En neem eens een kijkje op www.connectinglasamericas.com om te zien waar ik allemaal langs kom, welke social media ik ga gebruiken en hoe de blog page er nu uit ziet. Tips&tricks zijn altijd welkom!