Meet & Discover! Amersfoort Noord wordt Peer!  

0
481

Na bijna 5 jaar dragen wij – vol vertrouwen- vandaag de locatie Meet & Discover!, locatie Noord over aan twee actieve ZP’ers (Mirjam Gaasterland en Sandra Barth) die de afgelopen jaren een steeds belangrijkere rol hebben gepakt op deze locatie. De locatie krijgt naast nieuwe eigenaren ook een nieuwe naam: Peer!, een seats2meet-locatie.

Nu wij recent operators zijn geworden van Seats2meet station Amersfoort voelt het voor ons goed om te gaan focussen en hebben we gekozen om onze energie de komende periode vooral op Meet & Discover!, locatie Binnenstad en Seats2meet station Amersfoort te richten. Het voelt daarom heel goed dat Mirjam Gaasterland en Sandra Barth het stokje van ons overnemen in Amersfoort Noord zodat ons netwerk van ZP’ers en klanten ook gebruik kan blijven maken van deze (auto)locatie.

Wij wensen Mirjam en Sandra via deze weg veel succes en verheugen ons op de samenwerking met hen. Samen gaan we werken aan een nog sterker waardenetwerk rondom de locaties van Seats2meet Amersfoort!

Wordt dus zeker vervolgd!

Previous articleMotortrip door de Americas
Next articlePeer!, een nieuwe mesh
Ik ben ondernemer, communicator, verbinder, organisator, inspirator en initiator. Ik ben een ‘geboren leider’ en ontwikkel me -elke dag een beetje meer- als ‘heartsleader’. Met mijn hart als kompas in alles: in leven en werken! Ik ben eigenlijk altijd bezig met bewustzijnsontwikkeling. Dat betekent voor mij groeien, verruimen, uitbreiden van dat waar ik me bewust van ben. Daarom verandert mijn werkelijkheid en ikzelf én dat wat ik doe ook voortdurend. Naast dat ik zelf continue in transitie ben, ervaar ik dat de aarde en de mensheid ook in een transitie zitten. En wil daar als ‘heartsleader’ een bijdrage aan leveren. Seats2meet Amersfoort CS is daarin mijn vaste ‘basis’. Hier geef ik samen met Elise de Bres handen en voeten aan ‘bewust’ ondernemen vanuit het hart. Seats2meet Amersfoort CS is een ontmoetingslocatie én een bewustzijnplek. We bieden – samen met partners – stilte, inspiratie, energie en ruimte om te groeien en te verbinden. In de vorm van events, content, programma’s, trainingen maar ook aankleding, inrichting en voeding. Met als doel een bijdrage te leveren aan de bewustzijnsontwikkeling van onze bezoekers. Vanuit de overtuiging dat een groeiend bewustzijn de sleutel is voor de vele uitdagingen van de tijd waarin we leven.