Mini concept Monday

0
64

Oproep aan alle lezers, bestook ons met vraagstukken!!

Goedemiddag lezers en andere professionals.

Wij van FuturePirates, een fris en jong innovatiebureau geven elke maandag GRATIS ADVIES weg.

Weet je even niet hoe je verder moet met de ontwikkelingen binnen je organisatie / bedrijf, stel je vraag dan aan ons.

Psychologie x (strategie+realisatie) = innovatieve slagkracht. #Disruptie. FuturePirates werkt vanuit de irrationaliteit van mensen, 90/95 % van keuzes die gemaakt wordt gebeurd in het onderbewustzijn. Daar ligt onze focus, alles begint bij psychologie want iedereen is een mens.

We vinden het namelijk leuk alle innovatie-/verandervraagstukken aan te vliegen om organisaties te helpen bij hun uitdagingen. We geloven dat innovatie voor iedereen is, voor ieder individu, bedrijf of organisatie. Iedereen heeft het recht om te kunnen innoveren. Om beter te worden dan dat ze al zijn en aan te sluiten bij de constant veranderende markt. Maar dat kunnen we niet alleen!!!

Daar hebben we jullie hulp bij nodig, zonder een innovatie-/verandervraagstuk kunnen we geen advies geven. Daarom doen we een oproep aan alle lezers om ons te bestoken met vraagstukken. De vragen kunnen jullie in de comments achterlaten, aan de hand van #MINICONCEPTMONDAY geven wij elke maandag in een nieuwe oproep antwoord op jullie vragen. Dus wees vooral niet verlegen en kom maar op met die vragen! We richten ons op producten & diensten / bedrijfscultuur & management / processen & waarde creatie. Maar voel je vooral vrij om andere onderwerpen aan te boren.

Kom aan boord van ons innovatieschip, zet de zeilen en wordt ook een #FuturePirate!!! INNOVATIE IS VOOR IEDEREEN

This article was written by Joey Zwarts