Koningin Maxima en social deals, match made in heaven?

0
269

Sociaal ondernemen is serieus ondernemen, maar organiseert dat zichzelf niet? Nee dus. Hoe dan wel?

Op 4 februari komt Koningin Maxima naar Seats2meet Utrecht om te praten over sociaal ondernemerschap waarbij ze in dialoog gaat met diverse stakeholders. Dit doet ze in de ochtend bij het evenement Social Value is Serious Value.

Marloes te Riele is in gesprek met Fiene van Loock, van Social Powerhouse en initiator van het evenement.

Over het event, maar ook over het partnerschap met Seats2meet. Dit event is sociaal ondernemerschap in zichzelf. Anderhalf jaar startte de social deal met alternatieve waarde uitwisseling welke uitgegroeid is tot betaald evenement met Koninklijk bezoek!

Eventlink:

http://events.seats2meet.com/event/34962/Serious_Social_Value

Social deals in een veranderende maatschappij

Ondernemen is avonturieren, stappen zetten in het donker. Je weet vaak niet waar je uitkomt. Maar je hebt wel een idee, een drive, of een wens. Ontmoet gelijkgestemden en je onderneemt al snel samen. Voor een moment, of in de vorm van een duurzamere samenwerking.

Op het moment dat je toevallig iemand ontmoet die voor jou relevant is, ontstaat de mogelijkheid tot groei. In ondernemerschap, in het professionaliseren, in ideeën. Daar is verbinding voor nodig, met anderen en zo kom je tot meer, tot waardecreatie.

Bij Seats2meet faciliteren we die verbinding, die start met een ontmoeting. Daarvoor creëren we podium, in de vorm van vergaderruimtes, werkplekken en flexibele kantoren en online tools. Daar ontmoet je, werk je, deel je kennis en innoveer je. We vertrekken vanuit overvloed. De plekken zijn niet altijd bezet. Deze overvloed delen we graag met jou!

Met Social Powerhouse startten we anderhalf jaar geleden (in 2013) vanuit Seats2meet.com Utrecht CS met duurzaam sociaal ondernemerschap. Onze doelstellingen matchten: namelijk het faciliteren en verbinden van mensen in hun ondernemerschap. Elke speler in dit waardenetwerk neemt zijn/haar waardenetwerk mee, en zo wordt diversiteit en de mogelijkheid tot relevante ontmoetingen vergroot, waar die kwalitatieve kruisbestuiving leidt tot meer. In dit geval van social deal, met een lege beurs, tot een dik betaald event. Daar worden we beide gelukkig van: we kunnen nog meer faciliteren vanuit die gedeelde drive!

Seats2meet faciliteerde in 2014 meer dan 500 social deals, waar via afspraken op basis van gelijkwaardigheid nieuwe business uit voort gekomen is. Wil je hiervoor in aanmerking komen?  Neem contact op met elke willekeurige Seats2meet vestiging of Marloes te Riele.