“Het netwerk is nog belangrijker dan de accommodaties”

0
175

“Het netwerk van Seats4silence is nog belangrijker dan de accommodaties”

Dat is de uitspraak van de één van de groepen op Seats4silence summit 1 juni jl.

“Het is een netwerk van groene professionals, locatiemanagers en pioniers” 

“De accommodaties in de natuur zijn faciliterend. Het zijn plekken waar je je persoonlijk en professioneel kunt laten inspireren op actuele thema’s. Groene thema’s als permacultuur, voedselbos en lokale economie. Welzijnsthema’s als: gezondheid, zingeving en balans tussen werk en privé.

De netwerken functioneren lokaal en regionaal en zijn online (inter)nationaal verbonden. Live ontmoetingen op de accommodaties in de natuur blijven belangrijk voor inspiratie en samen ontdekken en ontwikkelen.”

DSC08863 (800x600)

De Seats4silence summit op 1 juni 2016 stelde de vraag: “Hoe kan Seats4silence voor alle betrokkenen waardevol zijn?” Natuurliefhebber, flexwerker, trainer, coach, host, uitbater, natuurbeheerder, beleidsmaker, investeerder, en…

De dag is begeleidt door Cees Hoogendijk met Appreciative Inquiry. Dat betekent dat groepen werkten in een aantal stappen. Ontdekken, dromen, ontwerpen en verwezenlijken.

Dit artikel is een kort verslag van de uitwerking van één van de dromen door Adriaan Kodde, Marloes van Oorspronk, Cees Kooij en Joost van Schie.

Spreekt het onderwerp je aan?

De groep wil de droom verder uitwerken. Je bent van harte uitgenodigd om mee te doen. Volg de FB groep Seats4silence Cocreatie.