Event 1 november: En we werken nog lang en gelukkig

0
69

‘En we werken nog lang en gelukkig’; het klinkt als een sprookje, maar dat is het niet. Het OVAL-event doet dit jaar een beroep op de verbeelding. Inspiratie komt van sprekers die ons infecteren met positivisme en leren over de maakbaarheid van succes. Olympisch kampioen Maarten van der Weijden die iedere keer zichzelf weet te ‘challengen’ en daar zielsgelukkig van wordt. En van Bert van Dam die na een succesvolle zakelijke carriere als CEO van het werken aan en vermenigvuldigen van geluk zijn prioriteit 1 heeft gemaakt.

Andere ingrediënten voor een lang en gelukkig werkend leven komen aan bod in de breakout sessies met aansprekende voorbeelden van spelend gelukkig worden, anders veranderen, de magie van dromen, de waarde van de schoonmaker en de kracht van het toeval. Daarbij wordt ook gebruik gemaakt van ‘The Serendipity Machine’. Zo kleuren we samen het plaatje van lang en gelukkig blijven werken in. Natuurlijk is er ook ruimte voor ontmoeting en ontspanning. In de informele sfeer van De Landgoederij in Bunnik kun je op een speelse manier uw netwerk uitbreiden. Van harte welkom!

OVAL is de branche voor duurzame inzetbaarheid die met 140 aangesloten leden duurzame inzetbaarheid werkend maakt. Wij staan voor vitaliteit, plezier, ontwikkeling en perspectief in werk.