Working at a local-location

De wekker gaat. Ik open mijn raam en koude lucht dringt mijn kamer binnen. Ik pak mijn telefoon om het gering van mijn wekker te snoezen. Nog 5 minuutjes.

Ik stond vanmorgen op en keek in mijn agenda terwijl ik mijn kom cornflakes opat. Vandaag ga ik werken bij een buur, “just around the corner”.

Lokaal werken bij de ondernemer bij mij in de buurt. 

Hoe ben ik hierbij gekomen?

Bij Seats2meet.com/locations type ik in “S2M for locals”, om zo lokale locaties te ontdekken. Ik zie dat er 5 locaties beschikbaar zijn, waarvan 4 in Utrecht. 

Ik heb ze even voor je op een rijtje gezet:

On top of Utrecht 

Het Stadshuisje 

Waterfront 

The Traveling Home

En de 5e is in Amsterdam:

House with a view 

Ik kies voor “On top of Utrecht”. Ik meld me aan met mijn profiel dat ik op Seats2meet.com heb aangemaakt en geef aan dat ik maandag wil komen werken met de tijden die voor mij uitkomen. Vervolgens wordt mijn reservering verstuurd naar Anneke (zij is de host van “On top of Utrecht”) waarna zij mijn reservering goedkeurt. We bellen met elkaar om even te horen wat onze verwachtingen zijn en we belanden in een gesprek over wie ze is en wie ik ben. Leuk! Ik heb er zin in!

Waarom doet Anneke mee met Seats2meet for Locals?
Anneke bied haar woonkamer aan om zo jou ideeën, expertise, ervaringen en gezelligheid te ontvangen bij haar thuis. Ze doet eigenlijk mee aan een soort van Airbnb, alleen dan voor werkplekken.

Het werken in de buurt zorgt voor verbindingen van ondernemers op verschillende locaties, hele verschillende locaties kan ik je vertellen als ik ze bekijk. Elke local-locatie is uniek want het zijn woonkamers en eettafels bij mensen thuis of bureau’s die leegstaan van kleine ondernemingen. 

Ga je een keer met me mee op local-cowork avontuur? 

Stuur een mailtje naar Nynke@seats2meet.com als je meer vragen hebt over Seats2meet for locals of voor verder vragen. Oh, trouwens, er is ook een Facebookgroep waar foto’s en video’s gedeeld worden en een website met meer informatie.