Volg je eigen weg

0
47
Volg je eigen weg - lezing 16 juli bij Seats2meet Utrecht CS

Sta jij er wel eens bij stil dat je zelf je controle hebt over wat er gebeurt in je leven? Dat je je niet hoeft te laten leiden door dingen die je overkomen? Zo kun je vastzitten in het drama van “waarom overkomt mij dit nu”, of je besluit het voorval te zien voor wat het is en het er te laten zijn. Je kunt echt zelf bepalen wat er in je leven gebeurt. Door gedachten, gevoelens en gedrag bepaal je wat er op je af komt. En dus kun je een vervelende situatie omdraaien en een mooi moment volledig verpesten.
Ik herken beide in mijn eigen leven maar al te goed en hoewel ik al jaren wist dat je gedachten je realiteit bepalen, heb ik het nooit echt goed begrepen of kunnen toepassen in mijn leven. Ik zat vaak vast in boosheid en drama.

Creëer je ideale leven

De afgelopen weken heb ik veel gelezen en gezien over het creëren van je ideale leven, je blokkades en het feit dat hét ideale leven niet bestaat, dat je alleen jouw ideale leven kunt creëren. Iedereen heeft andere wensen en verlangens en vult zijn ideaalbeeld op zijn eigen manier in. Dat beeld wordt je ingegeven door je ziel, die een verlangen heeft en iets wil creëren in deze wereld. Dat kan van alles zijn en is altijd gebaseerd op de visie die jij op je leven hebt. Jammer is het natuurlijk wel dat je die opdracht niet op school krijgt en dat je niet wordt geleerd hoe je die visie die je hebt kunt realiseren. Daar moet je dan eerst 10x voor onderuit gaan en weer opstaan om het de 11e keer wel te begrijpen en er iets mee te doen (althans zo werkte het voor mij).

Volg je eigen weg

Ik wil je dan ook uitdagen het leven te creëren dat bij je past, zodat je nooit meer boos, gefrustreerd of moe hoeft te zijn van alles wat moet en wat je eigenlijk niet wilt!

Op 16 juli om 12.00 uur geef ik hierover de lezing “Volg je eigen weg”, tijdens de Let’s Cowork Week bij Seats2meet Utrecht CS. Je bent natuurlijk van harte welkom om die dag te komen coworken en de presentatie bij te wonen. Ik kijk er naar uit mijn verhaal met je te delen!