Verbouwing Meeting Plaza Utrecht

0
206

Meeting Plaza is volop aan het vernieuwen in 2018!

Na bijna 20 jaar Meeting Plaza Utrecht is het tijd voor vernieuwing. Om een enorme upgrade te realiseren zijn wij volop gestart met de verbouwing van onze locatie. Aan het einde van het jaar beschikken wij over een totaal vernieuwd Meeting Plaza Utrecht.

De nieuwe locatie krijgt 17 zalen, een centrale lounge, een (semi-open) keuken en een riante buitenruimte in de vorm van een daktuin.

Ons team verhuist mee naar de nieuwe locatie:). Hiermee ben je van de persoonlijke service en aandacht van het team van Meeting Plaza, ook op de nieuwe locatie, verzekerd!

Wij blijven in 2018 gewoon in bedrijf en ontvangen jullie graag vanaf juni tot het einde van het jaar in een groot deel van onze bestaande zalen, maar dus ook in een aantal nieuwe ruimtes! Alles grenst namelijk aan elkaar!

Nieuwe zalen en Nieuwe ingang:

Vanaf 18 juni zullen de eerste vier nieuwe zalen in onze nieuwe vleugel in gebruik gaan. De vleugel van onze lounge is leeggehaald en deze wordt de rest van dit jaar volledig verbouwd. Wij betrekken straks totaal gerenoveerde ruimtes die weer helemaal toekomstbestendig zijn qua luchthuishouding, uitstraling en overige voorzieningen.

Vanaf 11 juni heeft Meeting Plaza een (tijdelijk) nieuwe ingang: Van Duvenborch. Deze kantooringang ligt tussen de winkels Pearl en Holland&Barrett. Omdat Hoog Catharijne zo aan verandering onderhevig is, zullen wij regelmatig onze routebeschrijving aanpassen. De meest actuele en accurate routebeschrijving vind je dan ook altijd op:  https://www.seats2meet.com/nl/locations/321/Meeting-Plaza-Utrecht#bookmark_route

Tot snel bij het vernieuwde Meeting Plaza Utrecht!