Tradeqoin netwerk oprichten

0
119

Gelukkig gebeurt er op onze locaties heel veel dat ook betrekking heeft op het helpen van elkaar als ondernemer en als mens. Naast regulier geld, is ruilhandel tussen ondernemers een steeds meer voorkomend verschijnsel, om zo harde euro’s te besparen. Wat gebeurt er als 2 bedrijven niet kunnen ruilen omdat ze elkaar niet 1 op 1 nodig hebben?

TradeQoin is een digitale munt, alleen voor ondernemers.  Er zijn eigenlijk 3 grote voordelen te benoemen om lid te zijn. Als eerste kunnen bedrijven renteloos de Tradeqoin lenen. Zo kunnen ze toch investeren als de bank nee zegt.  Ten tweede zorgt dit dus aan de andere kant voor nieuwe klanten. De renteloze lening wordt namelijk uitgegeven binnen het netwerk waar men de Tradeqoin accepteert.

Als derde belangrijk voordeel is naamsbekendheid vergroten iets wat automatisch gebeurt door lid te worden. Tradeqoin promoot namelijk alle deelnemende bedrijven.

Voor de duidelijkheid, er is geen enkele link met een Bitcoin, die -wel- fluctueert in waarde. De TradeQoin staat namelijk gelijk aan de euro. Het Totale saldo aan Tradeqoin binnen het netwerk van de 150 bedrijven is altijd 0,-. Een partij staat tijdelijk negatief, de ander positief.

Belangrijke gedachte die mij enthousiast maakt is dat dit geen geld hoeft te vervangen, maar dat je je overwaarde in Tradeqoin kunt verhandelen. Stel, je maakt 8 websites voor klanten per maand, maar kunt er 10 maken.. Dan kun je er dus 2 voor Tradeqoin verkopen. En van die tradeqoin kun je bij heel wat ondernemers weer handige diensten en producten aanschaffen. Tradeqoin helpt ook in het matchen van vraag en aanbod, hier ligt hun kracht.

Spreekt jou dit ook aan?