Supermegaflex in Amersfoort!

0
71

This article was originally published in supermegaflex.com

Supermegaflex in de pop-up-store van Winnys Soulfood  |  Geopend t/m 28 oktober, dinsdag t/m zaterdag + koopzondagen  |  Winkelcentrum Emiclaer (nummer 40), Amersfoort

Als duurzaam en persoonlijk kledingmerk zijn wij heel gelukkig met onze printing on demand-methode: jij ontwerpt jouw eigen creatie in onze webtool en de printer in het magazijn in Den Bosch gaat pas aan de slag wanneer er een nieuwe order binnen is. Zo voorkomen we dat er een stapel sweaters met een bepaalde print overblijft en weggegooid moet worden. Bij fast fashion is dit wel vaak het geval: de Nederlandse modesector houdt jaarlijks 21,5 miljoen kledingstukken over.

We zijn blij dat we hier niet aan meewerken, maar er is wel één dingetje… doordat we tot nu toe puur online opereerden, kreeg jij geen kans om te voelen hoe zacht en warm onze sweaters zijn. En dat is jammer, want man, wat zijn ze zacht. En warm. De woorden ‘lange katoenvezels’ dringen pas echt tot je door wanneer je die sweater over je hoofd trekt. Supermegaflex-compagnon Gerwin liet zich laatst nog ontvallen dat hij blij was dat het weer bijna herfst is. Kan hij eindelijk zijn lievelingstrui weer aan. We bedoelen maar.

Wil jij net als Gerwin reikhalzend uitkijken naar een gure herfst? Kom dan aan onze sweaters snuffelen en voelen in de pas geopende pop-up-store van Winnys Soulfood in Amersfoort. Hier koop je één sweater voor 69 euro en twee voor 120 euro (plus de verzendkosten van 5,95 euro). Natuurlijk volgen wij nog steeds het on demand-principe: nadat jij de sweater hebt gepast en een mooie kleur hebt uitgezocht, maak je op de tablet in de winkel je persoonlijke ontwerp. Binnen vijf dagen staat er iemand met een pakketje aan je deur!

Hopelijk tot daar en… have a nice day!

Supermegaflex in de pop-up-store   Supermegaflex in de pop-up-store   Supermegaflex in de pop-up-store