Spargle.nl is looking for a Brand Manager

0
90
Photo by Soragrit Wongsa on Unsplash

Vacature via Spargle.nl

Ben jij de strategische Brand Manager die een merk duurzaam weet te versterken? Boost je carrière in een internationale omgeving! Start op de marketingafdeling bij één van de grootste retailers in bloemen en planten.

De functie

In de functie van Brand Manager ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, stimuleren en managen van een relevant, onderscheidend en duurzaam merk dat toegevoegde waarde biedt voor de kwekers en hun klanten. De Brand Manager werkt overkoepelend over alle marketing en communicatie heen en heeft de rol van ‘verbinder’.

Wie zoeken we?

Je bent een stevige beïnvloeder en bruggenbouwer en in staat om de uitdagingen van marketing in een ‘coöperatie’ model en een sector in ontwikkeling om te zetten in een visie en activiteiten. Jij kan als teamplayer (directe) collega’s en stakeholders beïnvloeden, inspireren en in beweging krijgen.

Skills

  • Een WO diploma;
  • Minimaal 5 jaar relevante strategische brand management ervaring als Brandmanager in een B2B omgeving;
  • Aantoonbare ervaring met het werken in grote en complexe organisaties die in transitie is met diverse behoeften en belangen;
  • Aantoonbare ervaring in een marketing gedreven organisatie waarin het denken vanuit klantbehoeften en merken centraal staat;
  • Strategisch inzicht en uitstekende communicatie- & adviesvaardigheden;
  • Een juiste mix van ‘out of the box’ en resultaatgericht denken.

Leuk, wanneer kan ik beginnen?