A ROADMAP TO SOCIETY 3.0: MASTERCLASS TRENDS 2017 BY LIEKE AND RICHARD LAMB

0
195

Dit voorjaar opent SIFUtrecht in het voormalig Staffhorst pand haar deuren. Als nieuwe bewoners van deze plek geven we de inwoners van Utrecht graag een cadeau. Dit doen we in de vorm van een serie van 6 masterclasses door toekomstexperts.

De 6 masterclasses worden gegeven door:

14 februari
Lieke & Richard Lamb – Trends 2017

28 februari
Erik Stam – De Toekomst van ondernemerschap in NL

14 maart
Herman Vissia – Hoe kan internet de toekomst voorspellen

28 maart
Lykle de Vries – Bitcoin / Blockchain

4 april
Fons Schoemakers – Collectieve Intelligentie

11 april
Marije Lutgendorff – Crowdfunding

Deze Masterclasses zijn gratis toegankelijk!

Op 14 februari vertellen Lieke & Richard Lamb ons alles over de te verwachten trends.

Trends 2017 door Lieke & Richard Lamb

Als Futuroloog / TrendWatcher spreken Lieke & Richard Lamb tijdens hun keynotes en TrendTalk-presentaties zowel over trends als over de manier waarop men zelf trends kan spotten en vertalen naar een toekomstbeeld met kansen en innovaties. Tijdens deze masterclass geven zij aan de hand van hun TrendsVerwachting 2017, een idee van wat we in 2017 kunnen verwachten.

Deze eerste serie masterclasses is samengesteld door Ronald van de Hoff, co-founder van Seats2Meet.com en schrijver van het boek Society 3.0.
Met deze serie biedt hij een complete roadmap voor de toekomst en genoeg stof om over na te praten met de experts en de andere toehoorders. Onderdeel van de masterclasses is dat we de bezoekers ‘matchen’ op basis van hun kennis met behulp van kunstmatige intelligentie en het publiek zo laten ervaren hoe wij in SIFUtrecht gaan zorgen dat de juiste mensen elkaar daar gaan ontmoeten, gaan samenwerken en daarmee een maatschappelijke bijdrage kunnen gaan leveren.