ParkFlyRent is looking for a Operations Manager

0
108

Opportunity via ParkFlyRent

Gaaf! Tenminste…wat ga ik doen dan?

Je bouwt onze Nederlandse vestigingen bij Schiphol en Eindhoven Airport uit tot een miljoenenbedrijf met blije gebruikers, een fantastisch team en een lean&mean operatie. Je bent een operations manager in hart en nieren en helpt iedere medewerker het beste uit zichzelf halen. Je zit bovenop de cijfers en snapt dat die paar extra procenten bezettingsgraad of bijverkopen het verschil maken tussen winst en verlies. Daarnaast ben je spreekbuis voor ParkFlyRent, en vertegenwoordig je onze belangen op evenementen en in samenwerkingen met leasemaatschappijen, reisbranche en grote werkgevers. In de komende jaren gaan we hard groeien in binnen- en buitenland, en daar help je vanuit Nederland aan mee… of misschien wel in het buitenland, als dat je ding is.

En wat is ParkFlyRent eigenlijk?

ParkFlyRent is een autodeelplatform voor vliegvelden: bij ons parkeren vakantiegangers gratis hun auto bij het vliegveld. In ruil daarvoor verhuren wij die auto tijdens hun vakantie, keurig netjes verzekerd. De autobezitter krijgt een gewassen auto terug en deelt mee in de opbrengst. De huurders van die auto´s huren bij ParkFlyRent gegarandeerd 25% goedkoper dan bijv. bij Hertz, Budget of Sixt. Zo creëren we een nieuw en sociaal verdienmodel en vernieuwen in twee grote vechtersmarkten tegelijk. We zorgen ervoor dat er geen huurauto´s meer geproduceerd hoeven worden, en daarom zijn we winnaar van prijzen als de ANWB Duurzame Mobiliteitsprijs. ParkFlyRent is een startup met een klein, enthousiast team en een paar betrokken investeerders. ParkFlyRent is nu aan het fundraisen om de grens over te kunnen gaan en een Europees netwerk te bouwen. Het kantoor is in SchipholRijk, goed bereikbaar met OV en auto.

Wanneer worden we blij van elkaar?

  • als je van een flinke uitdaging houdt
  • als jij niks leuker vindt dan deze startup uit te bouwen tot hét autodeelplatform voor vliegvelden
  • als je een enthousiast team weet op te bouwen
  • als je fantastische people skills hebt en elk conflict kunt oplossen
  • als je je talen spreekt
  • als de deeleconomie jou op het lijf geschreven is

Wat moet ik vooral niet verwachten?

  • een 9 tot 5 baan
  • een omgeving waar middelmatig werk goed genoeg is
  • iemand die je exact vertelt wat je wel en niet mag
  • respect omdat je manager bent; respect verdien je bij ons door goed te zijn in je werk en anderen te helpen beter te worden in hun werk.

Vragen? Bel onze oprichter, Niels de Greef (06-41171269)

Solliciteren? Stuur een mailtje naar: niels@parkflyrent.nl