Over wat de drang naar goede koffie te weeg kan brengen

0
63

Ik vind het fijn om niet altijd op dezelfde plek te werken. Verandering van omgeving geeft een verandering van mindset.

Daarom kom ik voor de afwisseling van mijn eigen kantoor graag bij een Seats2meet locatie, niet alleen om daar trainingen te geven, maar ook om te werken en leuke en interessante mensen te ontmoeten. Mijn favoriete S2M locaties zijn UtrechtEindhovenDen Bosch en vanaf volgend jaar zeker ook Seats2meet Tilburg. In dit industrieel erfgoed in de Spoorzone wordt momenteel een heel gave Seats2meet locatie neergezet.

Hippe hotspot

Deze keer ging ik naar het KVL-terrein in Oisterwijk. Ook al zo’n prachtig fabrieksterrein dat is omgetoverd tot hippe hotspot, waar onder andere meesterboulanger en meesterpatissier Robèrt van Beckhoven is gevestigd. Ja, ik weet het, ik heb geluk dat ik zo dichtbij zo veel lekkers kan kopen 🙂

Lees verder op LinkedIn Pulse

www.nooitmeerbullets.nl
www.hedwyg.nl