Het winkelcentrum over 10 jaar leeg? (Video)

0
174

Afgelopen donderdagavond had ik een mooie dubbelrol die ik graag met jullie deel! Allereerst mocht ik spreken voor de Masterclass Conceptontwikkeling van de Neprom. Samen met Felix Lepoutre van de Seats2meet.com locatie MeetBerlage in Amsterdam heb ik de deelnemers geïnspireerd met onze ‘Society 3.0‘ kijk op de toekomst. Ben je benieuwd wat we verteld hebben? Onderaan deze post staan de slides.

Daarnaast droeg ik op hetzelfde tijdstip virtueel bij aan het SchaffelaarPodium. Een mooie video gemaakt door Arjen Korevaar waarin ik probeer mijn visie op het winkelcentrum van de toekomst met het publiek te delen. Het debat stelde de vraag of er over 10 jaar geen winkels meer zouden zijn en dat we alles dus kopen via het internet. Realiteit? Of zijn er toch mogelijkheden om mensen weer aan het ‘offline’ winkelen te krijgen? Bekijk mijn beeld hierop in onderstaande video!

Winkeliers bepalen al lang niet meer wat de consument koopt. Het online aanbod van producten is onbeperkt en wordt van over de hele wereld tot aan de voordeur afgeleverd. Winkeliers krijgen het steeds lastiger om hun aanbod af te stemmen op de vraag van de klant. Aan onze slimme winkeliers de uitdaging om op deze trends in te spelen. Een prikkelend programma met sprekers van Barneveldse afkomst zorgde voor een interessante debatavond. Bekijk hieronder het interview!