Gedeelde visie: de beste versie van jezelf worden

0
108

Seats2Meet gelooft in een levenlang leren, in samenkomen en samen groeien. Gericht op mensen in contact te brengen en hen daardoor in staat te stellen boven zichzelf uit te groeien. Om een betere versie van zichzelf te worden. Dit sluit aan bij de werkwijze van War Child: wij zetten ons in voor een beter leven van honderdduizenden oorlogskinderen. Wij brengen kinderen en gemeenschappen bij elkaar, om hen te steunen om een betere weg naar de toekomst voor zichzelf te bouwen.

Op zoek naar een veilige plek leggen wereldwijd honderdduizenden kinderen grote afstanden af en laten daarmee het oorlogsgeweld achter zich. Maar het effect van de oorlog dragen ze met zich mee. War Child helpt deze kinderen met het verwerken van hun ingrijpende ervaringen met creatieve methodes als sport, dans en spel. Zodat ze weer vertrouwen krijgen in de toekomst.

We zorgen ervoor dat ze leren lezen, schrijven, rekenen of een vak leren. En creëren een veilige omgeving waar ze weer tot zichzelf kunnen komen en een stabiele en vooral vreedzame toekomst kunnen opbouwen. Dat doen we wereldwijd. Van Colombia tot Afghanistan. Niet omdat we dat zo leuk vinden. Maar omdat de kinderen daar recht op hebben. https://www.warchild.nl/dit-doen-we

War Child zoekt altijd verbinding met anderen om haar werk mogelijk te maken: actievoerders, deelnemers aan onze events zoals de KiliChallenge of partijen die ons willen steunen door samen te werken. War Child heeft een laag kostenbeleid erg hoog in het vaandel staan om zoveel mogelijk voor de oorlogskinderen te kunnen betekenen. Hierdoor zijn we erg blij wanneer we een partij vinden die hierin met ons wil meedenken.

Zo waren we op zoek naar een plek waar onze vrijwillige voorlichters uit de regio Midden elkaar konden treffen. Deze groep geeft voorlichtingen over het werk van War Child op scholen, bedrijven etc en helpt zo aan bewustwording van ons werk. Dit jaar heeft Seats2Meet opnieuw aangegeven dat onze vrijwilligers, indien er ruimte beschikbaar is, gebruik mogen maken van een van de vergaderruimtes van Seats2Meet Utrecht Centraal.

Hier zijn we erg blij mee en danken Seats2Meet voor dit aanbod!

Samen halen we de oorlog uit een kind!