Thuisafgehaald is looking for an operational manager

0
543

Opportunity bij Thuisafgehaald

Het begon in 2012 met een droom. Om mensen door het delen van maaltijden dichter bij elkaar te brengen. Inmiddels is die droom op grote schaal werkelijkheid geworden: Thuisafgehaald is in voorbije jaren uitgegroeid tot een landelijk netwerk van meer dan 80.000 thuiskoks en afhalers. Via onze website zijn inmiddels 220.000 maaltijden gedeeld. Daar zijn we erg trots op.

Toch is dat geen reden om rustig achterover te leunen. De komende jaren willen we nog meer ontmoetingen tussen mensen mogelijk maken. Zodat iedereen lekkere verse maaltijden kan eten zonder zelf te hoeven koken. En zodat buren elkaar leren kennen, en elkaar extra steun bieden als dat soms even nodig is. Daar willen we graag vol op inzetten!

Om vanaf hier verder te bouwen, zijn we op zoek naar uitbreiding. Ons huidige team bestaat uit 4 gedreven en betrokken collega’s.

We zoeken …

We zoeken een enthousiaste meebouwer, die onze bestaande activiteiten verder kan professionaliseren en stroomlijnen.  Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse operatie van Thuisafgehaald:

  • Samen met een top team streef je naar tevreden en betrokken thuiskoks en afhalers
  • Je coacht het kleine team van zelfstandige professionals
  • Je verzorgt het financiële management, maakt kernachtige (interne en externe) rapportages, stuurt op kosten & inkomsten
  • Je onderhoudt en bewaakt partnerships met gemeenten en organisaties vanuit after-sales, relatiemanagement en projectrealisatie
  • Je bent continu aan de slag met verbetering van bestaande dienstverlening en interne processen
  • Je denkt op strategisch niveau mee over positionering, proposities en verdienmodel
  • Alle andere “hands-on” activiteiten die komen kijken bij de operatie van een kleine organisatie.

We zoeken een doortastende, resultaatgerichte denker en doener. Een ondernemende team-player met ambitie. Je gelooft in de kracht van delen. Je hebt ervaring met leidinggeven en/of projectmanagement.  Je kunt goed zelfstandig werken en verantwoordelijkheid nemen. Je bent communicatief sterk. Ervaring met een (eigen) startup of een commerciële achtergrond is een pré.

We bieden …

We bieden je het plezier van veel vrijheid en verantwoordelijkheid, met alle voor- en nadelen van een klein bedrijf.  Thuisafgehaald is een jonge en dynamische onderneming. Er heerst een informele sfeer en er is veel ruimte voor ontwikkeling. Saai zal het niet snel worden! Het is bij ons weinig vergaderen, weinig plannen schrijven en vooral veel doen!

We bieden je de kans om mee te bouwen aan een mooie sociaal onderneming en ontvangt hiervoor een passende vergoeding. Het kantoor is gevestigd in Utrecht.

Interesse?

Laat ons graag weten wie jij bent en hoe jij met ons mee wilt bouwen aan onze toekomst. Mail ons zo snel mogelijk (graag uiterlijk 30 juni 2017) op meebouwen@thuisafgehaald.nl . We zien er naar uit!

Zie hier een downloadbare PDF van deze vacature.