Nice2Meet: Annet Groen

0
318
Annet Groen

Annet Groen is locatiemanager van Meeting Plaza Utrecht

Waar stond jouw wieg?
In Groningen, daar heb ik tot mijn 18e bij mijn ouders gewoond en toen ik daar ging studeren wilde ik absoluut op kamers.

Waarom ben je daar weggegaan?
Na mijn studie ben ik op reis gegaan. Daarna kreeg ik een baan in Den Bosch. Na enkele omzwervingen wonen we nu, met onze twee jongens, als gezin in Amersfoort.

Wat wilde je worden toen je klein was? Stewardess

Hoe speelt S2M een rol in je leven?
In mijn tweede baan hield ik me bezig met het verhuren van computerzalen. Zo kwam ik in contact met Mariëlle.

Omdat de hospitality trok heb ik met mijn man samen een Golfbaan gerund, maar dat werd helaas geen succes. Ik heb toen weer twee jaar in mijn oude vakgebied gewerkt, maar de hospitality business bleef trekken. Dus heb ik weer contact op gezocht met Mariëlle.

Na het lezen van het boekje The Serendipity Machine en een dag stagelopen bij Marloes te Riele in S2M Utrecht, heb ik een paar maanden ingesprongen. Daarna kon ik al snel Linda de Korte gaan ondersteunen op commercieel gebied. Na haar vertrek heb ik haar plek kunnen invullen.

Wie ben je nu?
Ik ben nog steeds een enthousiaste vrouw. Ik merk dat er op het werk veel jonge mensen rondlopen, dat is enorm stimulerend en inspirerend. Het werken hier heeft mijn blik op de wereld en op werk erg veranderd. Het gaat om mensen en wat je voor elkaar betekenen kan. Er is veel meer is dan alleen een monetaire transactie. Dat is echt zo verrijkend; delen uit overvloed.

Wat zijn jouw kernwaarden?
Ik ben heel loyaal en heb veel over voor de mensen om me heen. Ik straal veel energie en enthousiasme uit en dat vind ik ook belangrijk om uit te stralen. Eerlijkheid vind ik erg belangrijk en ik ben ook wel controlerend; het moet wel spic en span zijn.

Hoe ziet jouw leven er over 10 jaar uit?
Dan run ik een Bed & Breakfast wat mij betreft in Noord Spanje, maar mag ook bijvoorbeeld in Noord Nederland zijn, als het maar ‘out in the open’ is. 

Waar denk je dat S2M over 10 staat?
Dat het S2M concept nog duidelijker voor mensen zal zijn. S2M heeft een voorbeeldfunctie en draagt bij aan de kijk van mensen op het gebied van leven, werken en wonen. Over 10 jaar bestaan de fysieke vestigingen ook nog steeds.