ZomerOndernemer Utrecht, Stichtse Vecht & Nieuwegein

0
54

Inloopspreekuur voor jongeren met ondernemersambitie.

Heb jij ondernemerschap in je DNA? Een fantastisch idee, en zin om daar in de zomer écht mee aan de slag te gaan? Kom langs als je meer informatie wilt over deze zomerbootkamp: aan de slag met je eigen bedrijf! Oud-deelnemers en trainers zijn aanwezig om uitleg te geven over het project ZomerOndernemer.

Programma ZomerOndernemer start op 17 juli 2018 met een actieve driedaagse training, waarbij je naast creatief denken, leert netwerken en uitgedaagd wordt om uit je comfort zone te stappen. Ook wordt je idee aangescherpt, zodat je (met ca 150 euro startkapitaal) na de driedaagse stappen kunt zetten met je bedrijf. In de periode na de driedaagse vindt wekelijks een bijeenkomst plaats waarbij je gekoppeld wordt aan ondernemers uit de regio. Het project sluit af met een feestelijke bijeenkomst waarbij alle ideeën gepitcht worden.

Voorwaarden regio Utrecht, Stichtse Vecht en Nieuwegein
De voorwaarden voor deelname zijn simpel; alle jongeren van 15-22 uit de gemeentes Utrecht, Stichtse Vecht en Nieuwegein kunnen deelnemen, waarbij de enige vereisten motivatie en een goed idee zijn. Deelname is dus gratis. Wel moet je in de zomer tijd willen stoppen in het project, je gaat aan de slag met je eigen bedrijf.

Ervaar het ondernemerschap door het opzetten van je eigen bedrijf en maak je kennis met een netwerk van lokale ondernemers én leeftijdsgenoten met gelijke interesse en ambitie.

Een goed idee en veel enthousiasme kunnen het begin zijn van een succesvolle onderneming.

Meld je aan voor het inloopspreekuur via utrecht@zomerondernemer of meld je aan voor deelname aan het project via www.zomerondernemer.nl