We zoeken operationele Seats2meet.com helden!

0
171
Seats2meet.com is een geweldig platform waar dagelijks honderden zelfstandige professionals ontmoeten, werken, eten, drinken, feesten en vooral nieuwe waarde creëren. We worden gedreven door de visie Society3.0, waarvan je hier een korte uitleg vindt, en hier zelf het boek kunt lezen!
We runnen deze locatie samen met onze eigen gasten, en daar zijn we mega trots op. Omdat die groep helden altijd in beweging is (ZP’ers worden snel succesvol!) zijn we altijd op zoek naar aanvulling van dit geweldige team.
Ben jij de volgende held die niet bang is zijn/haar mouwen op te stropen en ons te helpen bij rollen als gastheer/vrouw, reserverings-support, eten & drinken voorbereiden en het voorbereiden van de ruimtes?
Achter de schermen wordt er elke dag keihard gewerkt om dit mogelijk te maken, door een gigantische groep mensen. We zijn er trots op dat we regelmatig ZP’ers leren kennen die ons komen ondersteunen, en zijn altijd op zoek naar helden die ons komen ondersteunen. Natuurlijk tegen een vergoeding, waarmee we veel startende ondernemers wat extra ondersteuning kunnen bieden.
Elke locatie bestaat uit een harde kern die zorgt dat ze iedereen kennen die aanwezig is om zo veel mogelijk verbindingen te leggen. Daarnaast zorgt dit team dat elke dag weer tot in de puntjes is voorbereid. De dag zelf draaien we samen met een flexibele schil van ZP’ers die er voor zorgen dat de stoelen weer recht staan, de koffie blijft stromen en iedereen warm begroet wordt bij binnenkomst.
Iets voor jou? Neem contact op met Martine Maris van The Social Impact Factory, inspired by Seats2meet.com.