Your New Concepts zoekt een Fullstack Developer

0
107

Vacature via UtrechtInc

Wij zoeken per direct een full-stack developer.

Wij zijn…

Your Next Concepts maakt innovatieve software voor onderwijsinstellingen, die opleidingen gebruiken om hun data (aanwezigheid, cijfers, etc.) nog beter te gebruiken voor onderwijsverbetering. Onze applicaties richten zich op het verzamelen (administreren), analyseren en presenteren van de data. Voorbeelden hiervan zijn het digitaal registratie van aanwezigheid en bij frequente afwezigheid een automatische notificaties naar de studiebegeleider. Voorbeelden van deze applicaties zijn Academy Attendance en Academy Admission.
Onze applicaties worden gebruikt op onderwijsinstellingen door heel Nederland. Dit alles doen wij vanuit een groeiende start-up/scale-up in Utrecht.

Wij zoeken iemand die…

Een full-stack developer met ervaring en/of affiniteit met onze tech-stack. Deze stack bestaat uit Laravel (PHP), MySQL, JavaScript en Vue.js. Je draait in het ontwikkelteam met 4 anderen mee aan de ontwikkeling van de producten en helpt zo aan de uitvoering van ontwikkelprojecten.

Je bent/hebt…

  • een HBO- of WO-opleiding afgerond.
  • 0-3 jaar werkervaring.
  • aantoonbare ervaring met de ontwikkeling van webapplicaties.
  • ervaring met een gedeelte van de volgende talen/frameworks: PHP, Laravel, JavaScript, Vue.js, HTML, (S)CSS, (My)SQL, Bootstrap.
  • kennis van design patterns.
  • een zelfstandige werkhouding.
  • leergierig en ontplooit je graag op het gebied van nieuwe ontwikkelingen en technieken.
  • ervaring op de volgende gebieden is pré: UX/UI, CQRS, NoSQL, serverbeheer, onderwijs(software).

Wij bieden…

Een fulltime dienstverband (of vanaf 32 uur) in een groeiende start-up, op ons vette kantoor in Utrecht (dotslash Utrecht, Europalaan 100) in een omgeving met nog veel meer groeiende bedrijven (start-ups en scale-ups). Natuurlijk ontvang je een marktconform salaris afhankelijk van je ervaring, is er ruimte voor zelfontwikkeling, wordt de lunch verzorgd en hebben we geregeld een borrel!
Je kunt snel veel verantwoordelijk krijgen en doorgroeien binnen het bedrijf, bovendien zijn er mogelijkheden om een gedeelte van de tijd andere werkzaamheden (eigen klanten beheren, marketing, sales) te doen (dit is niet verplicht). Hierbij heb je tenminste 10% van de tijd vrij in te delen voor persoonlijke ontwikkeling, dit kan zowel binnen als buiten development zijn.

Ben je nog steeds aandachtig aan het lezen en kun je je relateren aan dit profiel? Kom dan een keertje koffie drinken om te kijken of dit iets voor je is. Bel 06 23476446 of stuur een mailtje naar casper@yournextconcepts.com.