Workshop zakelijk schrijven

Dinsdag 27 november van 18.30 tot 22.00 uur

0
94

De meeste mensen weten precies wat ze willen vertellen. Maar hoe doe je dat helder en bondig? En hoe zorg je ervoor dat jouw tekst lekker leest? Dat leer je tijdens de workshop Zakelijk schrijven. Het mooie: het kost je slechts 1 avond. En… je helpt 15 (door)starters om Utrecht nóg duurzamer en socialer te maken. Je kunt je tot

1 november opgeven voor deze workshop.
Tijdens de workshop ontdek je…

  • hoe je een tekst opbouwt;
  • hoe je de boodschap afstemt op de informatiebehoefte van je lezers;
  • hoe je schrijft in begrijpelijke taal;
  • hoe je een tekst structureert.

Het resultaat?

Jij weet hoe je teksten schrijft die in een paar seconden te lezen en te begrijpen zijn.

Hoe zit dat met die (door)starters?

Samen met 14 anderen doe ik mee aan Starters4Communities Utrecht. In een half jaar tijd leren we alle ins en outs over sociaal ondernemen. Deze kennis passen we direct in de praktijk toe door 5 impactprojecten in Utrecht te ondersteunen. Een belangrijk onderdeel van onze training is een crowdfunding. Met het geld dat wij ophalen, betalen wij onze training én ondersteunen we de impactprojecten. Help jij ons mee?

Social deal

Voor deze workshop geldt een social deal! Degene die zich als eerste aanmeldt via ingridkoning@yahoo.com, doet gratis mee met de workshop. Voorwaarde is dat er minimaal 1 betalende deelnemer is én dat wij het crowdfundbedrag halen.

Handig om te weten

Wanneer: Dinsdag 27 november van 18.30 tot 22.00 uur
Waar: Seats2meet Utrecht Centraal
Investering: € 75 per persoon
Aanmelden tot: 1 november
Hoe: https://voorjestadsie.nl/nl/projects/starters4communities (daarna klik je op ‘Beloningen’ en scroll je naar beneden)