When was the last time you looked up?

  0
  243

  [fusion_text]Onze wereld is rond, ook al nemen we dat als mens zelden waar. Dat is eigenlijk best gek, nietwaar? Vooral als je weet dat het wel mogelijk is.
  Ik ben David Verwer en nodig je uit om Utrecht in de Cirkel te ontdekken: 360º stadslandschappen op ansichtkaarten, gecombineerd met een geweldige Virtual Reality beleving! Een tastbaar product dat voortkomt uit de broedplaats die Permanent Future Lab heet, onderdeel van Seats2meet.com Utrecht CS.

  VOL VERWACHTING
  Vijf kaarten binnenkort al verkrijgbaar bij zes Utrechtse winkels, zoals de Libris boekhandel of de Domshop. Zij hebben aangegeven de ansichtkaarten graag te willen verkopen. Een groot aantal andere winkeliers zal waarschijnlijk volgen. Toeristen, Utrechters, expats, kunst- en Virtual Reality (VR) liefhebbers of gewoon mensen die de stad een warm hart toedragen: geïnteresseerden genoeg, zo bleek uit ons publieksonderzoek en het netwerk van betrokkenen dat er nu is.

  Davids Doka Fotografie - Utrecht in de Cirkel (wit met watermerk)-8   DV - Utrecht In The Circle Sample Kaarten DEF2

  UITNODIGING!
  Dat is nog niet alles. Je kan ook zelf op jouw manier aan de slag met het maken van beelden voor VR. Neem bijvoorbeeld de Photo Sphere Camera van Google. Na even oefenen maak je daar de mooiste 360° foto’s mee. Uploaden naar het eveneens gratis beschikbare VR-Photo Sphere platform en je hebt je eigen 360° foto in VR. Maar je kan natuurlijk ook met een heuse Theta360 aan de slag in het Permanent Future Lab Utrecht (ma. – vrijdag vrij toegankelijk) of Den Haag.

  NIEUWE WERELD AAN JE VOETEN
  De rijke VR wereld ligt aan je voeten met een VR-bril, zoals een Google Cardboard. Teken je in voor de premium design versie die Utrecht in de Cirkel levert, dan is je VR-experience helemaal compleet. En met de set luxe ronde ansichtkaarten erbij heb je echt een totaal pakket. Een prachtig cadeau voor je geliefde, vrienden en familie. En deel deze unieke kaarten met die ene vriend of dat familielid!

  Wil je een heuse Utrecht in de Cirkel VR-bril? Die is nu nog maar enkele muisklikken (naar project op voordekunst.nl) van je verwijderd. En iedereen die doneert, is daarmee meteen verzekerd van een ticket voor het spetterende openingsfeest!
  Maak jij de start van het Utrecht in de Cirkel project mede mogelijk?

  Davids Doka Fotografie - Utrecht in de Cirkel (wit met watermerk)-15

  CROWDFUNDING
  Het geld dat, mede dankzij jou, naar Utrecht in de Cirkel (video) gaat, zal gebruikt worden voor het produceren van ansichtkaarten, verpakken, promotie, communicatie en het ontwikkelen van de VR-brillen. Door het ronde kaartformaat moeten we een speciaal drukproces gebruiken.
  Ook zal een klein deel van het beperkte budget naar mijn trouwe ambassadeurs gaan, die mij door dik en dun steunen!

  Utrecht-In-The-Circle-VR-glasses-sRGB (klein)

  KINKI FEEST IN 360
  Zin in een bijzonder feestje? Kom dan donderdag aanstaande (15-10) naar een sprankelend foto feest bij Kinki kappers, Oudegracht 198 Utrecht (naast cafe België)! Midden in de crowdfunding-campagne, kan je de foto’s nu als eerste zien en beleven, ver voordat ze als ansichtkaart in de winkels liggen.
  Maar dat is niet alles, er zijn ook twee unieke Mirror-viewers 360 te zien, terwijl DJ Youss deze avond een swingende Retro, Motown & Eighties set laat horen. En jij bent uitgenodigd dit tussen 18 – 22 uur exclusief en gratis te beleven bij Kinki kappers!

  DOE JE MEE?
  Wil je de stad in je hand houden? Draag vandaag nog je steentje bij aan Utrecht in de Cirkel en ontvang deze unieke kaarten al vóór ze in de winkels liggen! Liever iets exclusiefs? Er zijn ook diverse exclusieve producten: in beperkte oplage en eenmalig te krijgen. Nu is je kans!

  Alleen met jouw hulp kunnen we deze bijzondere ronde ansichtkaarten en unieke VR-brillen produceren. Maak jij het verschil? Super bedankt alvast!

  Meer info? Kijk op de gloednieuwe project website>>

  David Verwer (fotograaf, initiatiefnemer)
  Jasper Kars (freelance journalist)[/fusion_text]
  Grafische vormgeving: Thomas Duiker