Werken bij iemand thuis? Het kan vanaf vandaag!

0
639

Je hebt het misschien al voorbij zien komen; Seats2meet for Locals, de AirBnB voor werkplekken, een kop koffie en een werkplek bij iemand anders in huis. Anderhalve week geleden kondigden we de officiële start van de S2M for Locals Pilot aan en ondertussen hebben al 6 mensen hun huis opengesteld voor coworkers. Wil je bij ze werken? Zoek dan tijdens het boeken van je workspace op ‘locals’ dan kom je deze locaties tegen. Na je boeking zullen ze contact met je opnemen met de details en je ook het daadwerkelijke huisnummer delen waar je moet zijn. We zijn benieuwd naar je ervaringen!

De pilot vindt plaats in Utrecht en omstreken, van jachthaven tot tuinhuis; je bent overal welkom om je laptop open te klappen en met de hosts te connecten. Het S2M netwerk bestaat uit slimme en interessante zp’ers, en de persoonlijke sfeer van S2M for Locals zal er aan bijdragen dat deze mensen makkelijker met elkaar in contact komen. Het ultieme startpunt voor serendipiteit!

Woon je in omgeving Utrecht en heb je nog wel een plekje over aan je keukentafel? Je kunt nog steeds meedoen aan de pilot! Meer informatie kun je vinden op locals.seats2meet.com. Ben je vergeten om je keukentafel op te ruimen, of heb je helemaal geen werkplek over? Ga dan bij een S2M for Locals locatie langs! Je kunt ze gewoon vinden op Seats2meet.com als je zoekt naar ‘locals’! Vergeet niet een foto of berichtje van je ervaringen te delen met @S2M!

Alle S2M for Locals locaties:

House with a View– Amsterdam
Sunny Waterfront Villa at Marina– Amsterdam
Stellingwerf– Amersfoort
Peona– Utrecht