Welke 3 belangrijke onderdelen moet jouw hartsverhaal op je Over mij pagina hebben?

0
3
training marketing Nanzz Creatief

Over mij Nanzz Creatief

 

Naast de Home-page wordt de ‘Over mij’ pagina het meest bekeken op websites. Voor de beslissing van een klant om met jou in zee te gaan blijkt de ‘Over mij’ pagina zelfs cruciaal te zijn. Het verhaal wat je vertelt heeft een belangrijke functie: vertrouwen geven. Daarom zijn deze 3 onderdelen belangrijk:

 

Onderdeel 1; Bewijs je ervaring

 

  • Wat heb jij meegemaakt, waardoor ik erop vertrouw, dat jij mij kunt helpen?
  • Heb jij ervaring met mijn probleem? –> Dan geloof ik, dat jij mijn probleem begrijpt.
  • Heb jij het zelf opgelost? –>  Dan kun je mij ook helpen.

Spreekt jouw meest recente ervaring uit het verhaal wat jij nu op je Over mij vertelt?

 

 Onderdeel 2; Vertel je jouw verhaal aan mij, jouw klant?

Het is belangrijk om in je tekst (gesproken, op video of geschreven) de lezer / luisteraar te betrekken bij je verhaal. Anders lijkt het meer op school, de leraar spreekt en de leerlingen luisteren. Hoe vind jij het als je alleen mag luisteren en niets te doen krijgt? Hoe blijf  jij bij de les ;-)?

 

Onderdeel 3; Vertel wat jou raakt, dan raak je de klanten ook.

Houd je van persoonlijke verhalen? Wat raakt jou in een verhaal? Gebruik je dat ook op je Over mij? Wat jouw raakt, dat raakt jouw leukste klanten ook. Want het is vaak zo: jouw leukste klanten lijken een beetje op jou, daarom kunnen jullie het zo goed vinden.

 

Wil je meer weten? Wil je klanten aantrekken, waar je energie van krijgt en die jij het beste kunt helpen?  Klik hier voor een checkgesprek.

 

Vriendelijke groet en succes, Nanzz van Vliet

Business trainer en dichter bij Nanzz Creatief.