Webdevelopers opgelet: werken bij Seats2meet.com?

0
239

Webdevelopers Dennis en Wouter van Seats2meet zoeken een collega!

Dennis en Wouter zijn verantwoordelijk voor het digitale deel van de Seats2meet.com organisatie. En ze zoeken een collega!

Wat doen jullie de hele dag? 
“Wij zijn continu bezig met het verbeteren, onderhouden en uitbreiden van de website van Seats2meet maar ook het Seats2meet paspoort, het webportal voor ‘powered by S2M’-locaties en de bijbehorende widgets.” 

Waarom zoeken jullie een collega?
Seats2meet.com groeit en daarmee ook de wensen en eisen voor het gebruik van de website en de andere digitale onderdelen. Samen bedenken en bepalen we wat er verbeterd of gebouwd moet worden. En vervolgens zijn we ook zelf verantwoordelijk voor het bouwen, testen en live gaan en houden. Inclusief een stukje support.” 

Wat moet die collega kunnen?
“We zoeken dan een allrounder, iemand die al een paar jaar werkt als webdeveloper en ervaring heeft opgedaan met bijvoorbeeld frontend development, ontwikkelen van javascript en/of frontend ontwikkeling. Kennis van VueJS, CSS, styling en opmaak is ook fijn.

Je doet hier eigenlijk alles, van begin tot eind. Je eigen ideeën kun je helemaal zelf realiseren, natuurlijk met steun van je collega’s.”

Inhoudelijk leuk werk maar hoe is de organisatie verder?
“We zijn als Cyberdigma* zelfstandig binnen dezelfde overkoepelende holding waar ook de Seat2meet-organisatie onder valt. Het is een open bedrijf met weinig hiërarchie en flexibel. Zelf verantwoordelijkheid nemen en krijgen hoort bij ons. Dat geldt ook voor het serieus nemen van je inbreng en het delen van succes.”

 *Cyberdigma is dé techpartner van Seats2meet.com

En hoe kan je jullie collega worden?
“Gewoon voor 10 januari een mailtje sturen naar wvannigtevegt@cyberdigma.nl. met je motivatie en cv, dan hoor je zo snel mogelijk van ons! En als je eerst meer wil weten dan kan je natuurlijk altijd even bellen of mailen.”

Mail: wvannigtevegt@cyberdigma.nl
Telefoon: (+31)30-7400033

Nog even samenvattend, we zoeken:
Een webdeveloper:

  • met zo’n 2-3 jaar ervaring (bijvoorbeeld frontend web development, javascript ontwikkeling, VueJS, CSS, styling en opmaak)
  • die het leuk vindt om verantwoordelijkheid te nemen en te krijgen
  • die het leuk vindt om iets te bedenken én uit te voeren
  • die houdt van de dynamiek van een klein team en flexibele, open organisatie

Hoe en waar werken we?
We zijn een open en flexibele organisatie, met korte en directe lijntjes en de inbreng van iedereen wordt serieus genomen. 

Wij werken vanuit een kantoor in Hoog Catherijne, met prachtig uitzicht op de binnenstad. Vanaf Utrecht CS is het nog geen 5 minuten lopen.

Contact en solliciteren
Wil je meer informatie over de functie, het werk en de organisatie? Neem dan contact op met onze CTO Wouter Nigtevegt via wvannigtevegt@cyberdigma.nl.

Solliciteren kan door je motivatie en cv te mailen naar wvannigtevegt@cyberdigma.nl.