Wat zoek jij @Seats4silence?

0
479

Bijna iedereen vindt het een leuk idee:
Werken in het groen, met vakantiegevoel en natuurlijke inspiratie.

En: onvoldoende mensen nemen echt de stap naar buiten.
Is 10 tot 30 minuten buiten de stad werkelijk te ver? Of sluiten we niet genoeg aan bij jouw vraag?  De inbreng uit de groep was enthousiast en rijk op de Monday Meetup.

Wanneer zoek jij een andere omgeving voor je werkproces – en wat zoek je dan?

Anke neemt haar coachee mee naar buiten. Zij wil vooral direct helderheid over de voorzieningen op locatie. Dat dat verschilt per locatie vindt ze onhandig. Anne’s package is een VIP-dag met sublieme catering, samenwerken met de laptop afgewisseld met een wandeling.

Marije ziet dat gebruikers willen kunnen wisselen tussen voorzieningen in de stad en in het groen. Ze wil ze verleiden met hippe creatieve context – broedplaatsen in het groen.

Wil zoekt naast een groene locatie ook lokale expertise, om zijn ervaring buiten te ondersteunen. Zo ontstaan nieuwe teams, die ook elders hun expertise kunnen delen.

Diversiteit versus klantgerichtheid: dilemma of rijkdom?

De aanwezigen zien drie hoofdactiviteiten in het concept werken in het groen. Het aanbod kunnen we op deze manier presenteren om gerichter aan te sluiten op vragen.

  1. Tot jezelf komen, afstand van de waan van de dag. Ontspannen, reflecteren coaching
  2. Kwaliteit verdieping en afmaken: samen werken aan projecten en heisessies
  3. Buiten Broedplaats: hands on innoveren

Is de naam Seats4silence wel goed?

vraagt Patrice. Seats4silence benoemt stilte, niet de natuurbeleving die centraal staat in het concept. De natuur kan stilte brengen en inspiratie voor vernieuwing. Misschien Seeds4Silence, of juist liever een naam met natuur? Of met buiten?

Wat zoek jij @seats4silence?

Ik ben ook benieuwd naar jouw reactie op de vetgedrukte vragen. Je kan je reactie kwijt onder dit artikel. En natuurlijk ben je welkom om het buitenleven te proeven onder werktijd. Boek hier>>