‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ podcast aflevering 1

0
4
Podcast cover 'Van hokjes naar puzzelstukjes'

In de ‘Van hokjes naar puzzelstukjes’ podcast neemt Judith Webber je mee in de wereld van hokjes en puzzelstukjes. Ze bevraagt haar gasten openlijk over meer ruimte bieden aan talent, over verbinding, vertrouwen & veiligheid in organisaties en het onderwijs. Een prachtig gezamenlijk onderzoek en tegelijkertijd inspiratie.

Ze spreekt in diverse seizoenen met voorbeeldmakers (leiders, HR professionals, mede-veranderaars en docenten cq schoolbestuurders) die vanuit deze basis (willen) werken, met als doel inspireren tot een volgende stap. Goed voorbeeld doet volgen tenslotte.

Alle afleveringen zijn te beluisteren op Buzzsprout, Spotify, Apple Podcast, Podfan en diverse andere podcast apps.

Seizoen 1, aflevering 1 met Willemieke de Waal – directeur Kennemerduin Campings over het centraal stellen van persoonlijke ontwikkeling

Met Willemieke de Waal spreekt Judith over haar manier van leiden & organiseren binnen de Kennemerduin Campings, een organisatie die bestaat uit diverse seizoens-locaties en die pieken kent qua aantallen medewerkers.

Opvallend in deze podcast is hoe centraal zij persoonlijke ontwikkeling stellen, in woord & daad, in de hele organisatie, van ‘hoog’ tot ‘laag’. Fouten worden geëerd (en hebben zelfs een leuke naam), mensen voelen zich gezien en gehoord en presteren uitmuntend, blijkt uit de cijfers. Klinkt als muziek in de oren nietwaar!? Is er een addertje onder het gras van de Kennemerduinen?

Luister in deze aflevering hoe ze dat aanpakken.

Of luister eerst naar deze korte soundbite: